Cum să resetați un smartphone Motorola One Vision

Cum să resetați un smartphone Motorola One Vision

Resetarea unui smartphone este întotdeauna ultima soluție atunci când vă confruntați cu probleme cu telefonul dvs. Dar, dacă ai totul făcut o copie de rezervă și ești dispus să resetați, este o modalitate excelentă de a începe din nou.

La resetarea telefonului, există două tipuri: Hard Reset si a Resetare soft. Diferența dintre cele două este că unul îți șterge informațiile, iar celălalt nu.

Ce este o resetare hardware?

Ceea ce face o resetare hardware este că șterge tot ce ai adăugat vreodată pe telefon. Dispozitivul va reveni la starea în care era când a fost expediat din fabrică.

Aceasta înseamnă că toate imaginile, videoclipurile, aplicațiile și tot ceea ce ați făcut vreodată pentru a vă personaliza dispozitivul vor dispărea. Este o modalitate drastică de a încerca o problemă pe care o întâmpinați cu dispozitivul dvs., avantajul este că scapi de multe fișiere nedorite și inutile pe care le aveai pe telefon.

Ce este o resetare soft

O resetare soft este atunci când reporniți dispozitivul. Aceasta este una dintre remediile necesare atunci când dispozitivul dvs. Android a luat-o razna. Prin simpla oprire și apoi pornire a dispozitivului, veți fi surprins de câte probleme poate rezolva.

Cum să resetați un smartphone Motorola One Vision

Pentru o resetare soft, tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung butonul de pornire suficient de mult până când vedeți opțiunea de repornire.

Odată ce apăsați butonul de repornire, va face exact asta. Nu veți vedea un mesaj care vă va cere să confirmați repornirea.

Dacă aveți de gând să resetați din fabrică Motorola One Vision, asigurați-vă că aveți peste 50% baterie. De asemenea, nu uitați să creați o copie de rezervă a tuturor informațiilor esențiale; va dispărea după repornirea telefonului.

Dacă ați luat deja aceste măsuri de precauție, puteți reseta telefonul la setările din fabrică accesând:

 • Setări
 • Sistem
 • Avansat
 • Opțiuni de resetare
 • Ștergeți toate datele (resetarea din fabrică)
 • Resetați telefonul
 • Șterge totul

Cum să resetați extern telefonul smartphone Motorola One Vision

Dacă motivul pentru care doriți să vă resetați telefonul este că nu puteți accesa Setări, metoda anterioară evident nu va funcționa. În acest caz, va trebui să vă resetați telefonul extern.

Pentru a face acest lucru:

 1. Opriți telefonul
 2. Apăsați butonul de pornire pentru a porni telefonul, dar în același timp apăsați butonul de reducere a volumului
 3. Folosiți butonul de reducere a volumului până când apare opțiunea Mod de recuperare
 4. Apăsați butonul de pornire pentru a selecta modul de recuperare
 5. Vedeți un Android cu un semn de exclamare? Dacă da, apăsați lung pe butonul de pornire, apoi apăsați și eliberați butonul de creștere a volumului
 6. Opțiunile de meniu ar trebui să apară acum
 7. Apăsați butonul Volum pentru a vă ajuta să navigați la opțiunea Ștergeți datele/resetarea din fabrică
 8. Folosiți butonul de pornire pentru a-l alege
 9. Alegeți Da
 10. Utilizați butonul Volum pentru a vă ajuta să navigați la două posibilități: Numai datele utilizatorului ( acest lucru va păstra lucruri precum mesajul de pornire a tonurilor de apel, imaginea și imaginea de fundal care au venit cu telefonul dvs) și Date utilizator și conținut personalizat (această opțiune șterge absolut totul de pe telefon).

Resetarea va dura un moment sau două, așa că acum ar fi un moment bun să mergeți să luați acea ceașcă de cafea. Odată terminat procesul, nu uitați să utilizați butonul de volum pentru a accesa Restartati acum și apăsați butonul de pornire pentru al selecta.

Bacsis: Dacă după câteva minute, telefonul nu pornește, apăsați lung butonul de pornire până când ecranul se întunecă, după ce eliberează butonul de pornire. Telefonul ar trebui să pornească normal.

Concluzie

Odată ce ați terminat cu resetarea din fabrică, veți observa că telefonul dumneavoastră funcționează mai repede. Încercați să păstrați doar aplicațiile pe care le utilizați pe telefon, deoarece instalarea de aplicații inutile poate afecta performanța telefonului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.