Cum să salvați datele mobile atunci când ascultați Spotify

Cum să salvați datele mobile atunci când ascultați Spotify

Ahhh, bătălia nesfârșită în încercarea de a salva cât mai multe date mobile posibil. Doar pentru că doriți să salvați datele mobile nu înseamnă că trebuie să vă restricționați să ascultați muzica preferată.

Există lucruri pe care le puteți face pentru a salva date mobile în timp ce ascultați Spotify. Unele dintre aceste lucruri se află în setările aplicației, așteaptă să le utilizați. Ce ar putea fi?


Salvați datele mobile prin descărcarea listei dvs. de redare Spotify

Spotify permite utilizatorilor săi să descarce maximum 10.000 de melodii pe dispozitiv (maximum cinci dispozitive). Cântecele nu vor fi descărcate în folderul de muzică al telefonului dvs., dar veți putea asculta muzică fără o conexiune la internet.

Există un dezavantaj la descărcarea muzicii. Puteți descărca doar întreaga listă de redare și nu melodii individuale. Este o afacere cu totul sau nimic. Dacă ești de acord cu asta, deschide albumul sau playlistul pe care vrei să-l descarci.

Opțiunea de descărcare va fi chiar sub cea Adăugare melodii. Activați opțiunea Descărcare și procesul va începe. Cât timp va dura descărcarea melodiilor va depinde de numărul de melodii pe care le-ați descărcat, dar nu ar trebui să dureze prea mult.

După ce ați descărcat toate melodiile, acestea vor avea acum o pictogramă de descărcare verde pe fiecare melodie. Chiar dacă aveți o cantitate considerabilă de albume, veți putea în continuare să spuneți ce albume ați descărcat, deoarece fiecare album descărcat va avea, de asemenea, pictograma verde de descărcare lângă ele.


Utilizați modul offline și economizorul de date

În Setări, există un mod offline care vă permite să vă ascultați melodiile, chiar și fără o conexiune la internet. Dacă vă aflați în pagina principală a aplicației, atingeți fila Bibliotecă și atingeți roata dințată din dreapta sus.

Cum să salvați datele mobile atunci când ascultați Spotify

Odată ajuns în Setări, Data Saver va fi prima opțiune din listă. Ceea ce face această opțiune este că va scădea calitatea muzicii. Ceea ce înseamnă aceasta este că Spotify vă va transmite muzica în flux la 24 kbps atunci când transmiteți în flux prin date celulare. Această funcție este activată automat.

Când Spotify detectează că ascultați muzică prin Wi-Fi, va reveni automat la calitatea normală a muzicii, care este de 320 kbps. Un alt mod în care puteți schimba calitatea muzicii pentru a salva date mobile este accesând Setări și glisând în jos la Calitatea muzicii.

Va fi setat la Automat, astfel încât să poată schimba calitatea muzicii în funcție de modul în care v-ați conectat la Internet. Dacă doriți să o schimbați manual, atingeți meniul derulant și selectați Scăzut.

Cum să salvați datele mobile atunci când ascultați Spotify

Cu două opțiuni mai jos, veți vedea opțiunea Descărcare folosind telefonul celular. Asigurați-vă că această opțiune este dezactivată, deoarece ați putea ajunge să descărcați o mulțime de melodii prin planul dvs. de date. Cel mai bun mod în care poți salva date mobile atunci când asculți Spotify este să folosești WiFi cât mai mult posibil, ori de câte ori este posibil, desigur.

De asemenea, asigurați-vă că Redarea automată este dezactivată și dacă ascultați o listă de redare descărcată din mers. Această funcție poate fi dezactivată accesând setări și glisând în jos la caracteristica Redare automată. Dezactivează-l și ești gata.

Cum să salvați datele mobile atunci când ascultați Spotify


Concluzie

Salvarea datelor mobile nu trebuie să însemne restricționarea cantității de muzică pe care o ascultați. Spotify are câteva trucuri în mânecă, astfel încât să poți continua să asculți muzica ta preferată și să salvezi datele mobile în același timp. Cum salvezi datele mobile pe dispozitivul tău? Anunță-mă în comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.