Cum să salvați locațiile în Google Maps pentru Android

Cum să salvați locațiile în Google Maps pentru Android

Aflați cum să salvați locații în aplicația Google Maps pentru Android cu acest tutorial.

Salvarea unei locații

Acest proces este rapid și simplu și la fel ca și descărcarea unei hărți. Găsește-ți mai întâi locația, desigur. După ce l-ați afișat pe Maps, atingeți numele locului.

Derulați ușor în jos și puteți alege să obțineți indicații de orientare, să sunați la companie, să partajați locația sau să o salvați în preferințele dvs. Selectați „Salvați„.

Cum să salvați locațiile în Google Maps pentru Android

Acum, alegeți doar unde doriți să salvați destinația. Există trei liste prestabilite disponibile: Favorite, Vrei să mergi și Locuri marcate cu stea. De asemenea, puteți crea liste proprii, cum ar fi „Cumpărături”, „Restaurante” sau orice vă va ajuta mai târziu.

După ce atingeți lista în care doriți să salvați această locație, veți avea opțiunea de a adăuga o notă dacă doriți să vă ajutați să vă amintiți orice detalii referitoare la locul în care călătoriți sau orice ați putea avea nevoie.

Accesarea hărților descărcate

Acum că ați salvat o locație preferată, cum naiba le găsiți? Întoarceți-vă la pagina de pornire Google Maps și faceți clic pe acele trei linii mici din partea stângă sus a ecranului pentru a deschide meniul de acolo.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.