Cum să setați pagina de pornire în Chrome, Safari, Firefox, IE, Edge

Cum să setați pagina de pornire în Chrome, Safari, Firefox, IE, Edge

Pagina dvs. de pornire este pagina care se deschide când faceți clic pe butonul de pornire din browser – de obicei o parte din bara de meniu din partea de sus și are forma unei case. Puteți seta această pagină în toate browserele populare, dar pentru fiecare dintre ele, modul de a o face este ușor diferit. Căutați mai jos instrucțiuni pentru fiecare dintre browserele populare!

Sfat: o pagină de pornire este diferită de o pagină de pornire – este pagina pe care o vedeți când porniți o nouă fereastră sau filă! Aceste pagini pot fi identice sau diferite – depinde de tine! Cu toate acestea, aceste instrucțiuni sunt exclusiv pentru pagina dvs. de pornire.

  1. Crom

Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al browserului și faceți clic pe Setări. Derulați în jos la secțiunea aspect și faceți clic pe opțiunea Afișați butonul de pornire. Activați-l dacă nu este deja și va apărea o nouă secțiune.

Aici puteți fie să selectați pagina Filă nouă, fie să introduceți o adresă web personalizată. Pune pagina dorită (de exemplu https://www.google.com) și ești gata – nu trebuie să salvezi, Chrome o face pentru tine.

Acum tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul Acasă de lângă bara URL!

  1. Safari

Faceți clic pe cuvântul Safari deasupra barei de adrese URL și apoi faceți clic pe Preferințe. Sub fila General, veți găsi o opțiune drop-down etichetată File noi deschise cu. Setați opțiunea la Pagina de pornire, iar o bară de dedesubt vă va permite să introduceți o adresă URL. Aici introduceți pagina de pornire pe care doriți să o utilizați (de exemplu https://www.google.com).

Deschide o filă nouă pentru a vedea noua ta pagină de pornire!

  1. Firefox

În Firefox este deosebit de ușor să setați o pagină de pornire. Deschide site-ul pe care vrei să fie noua ta pagină de pornire. Când aveți o filă deschisă care are site-ul (de exemplu https://www.google.com), faceți clic pe filă și trageți-o direct pe pictograma butonului de pornire – căsuța de lângă bar.

Închideți browserul complet și redeschideți-l. Butonul dvs. de pornire vă va duce acum la site-ul pe care l-ați setat!

  1. Internet Explorer

Faceți clic pe cele trei puncte (sau roata dințată, în funcție de versiunea dvs. de IE) din colțul din dreapta sus, lângă bara de adrese URL. Faceți clic pe Setări și derulați în jos la Opțiuni de Internet. Se va deschide o nouă fereastră. Sub fila General, veți vedea un simbol al casei în partea de sus. Lângă ea este o casetă de text. Aici, puteți introduce adresa URL pe care doriți să o utilizați ca pagină de pornire (de exemplu https://www.google.com).

Apoi, faceți clic pe butonul Aplicați din partea de jos, pe butonul OK în stânga. Acum puteți folosi butonul de pornire și vă va trimite la adresa URL aleasă!

  1. Margine

Pentru a vă seta pagina de pornire în Edge, faceți mai întâi clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al browserului și faceți clic pe Setări. Derulați până la capăt la opțiunea Setări avansate și apoi la Vizualizare setări avansate.

Vor fi dezvăluite noi opțiuni, printre care și o comutare pentru a activa sau dezactiva butonul de pornire. Activați-l și veți primi o opțiune pentru a decide la ce pagină ar trebui să se conecteze. Setați meniul drop-down la opțiunea O anumită pagină, apoi introduceți adresa URL în bara de mai jos (de exemplu https://www.google.com).

Apoi, apăsați pictograma de salvare a dischetei pentru a salva setarea. Butonul de pornire va apărea în partea stângă a barei de adrese URL, iar făcând clic pe el va fi conectat la pagina de pornire aleasă!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.