Cum să sincronizați iPhone sau iPad cu Outlook 2016

Cum să sincronizați iPhone sau iPad cu Outlook 2016

Acest tutorial vă arată cum să activați iPhone-ul sau iPad-ul Apple să se sincronizeze cu contactele, calendarul și/sau e-mailul Microsoft Outlook 2016. Există câteva moduri diferite de a îndeplini această sarcină. Doar alegeți setul de pași care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Opțiunea 1 – iCloud

Cu această opțiune, puteți sincroniza Outlook cu iCloud, iar elementele vor fi sincronizate cu dispozitivul dvs.

 1. De pe iPhone sau iPad, accesați „Setări” > “iCloud” și asigurați-vă că contul dvs. iCloud este configurat și conectat.
 2. Descărcați și instalați iCloud pe computerul tău Windows. Asigurați-vă că reporniți computerul după instalare.
 3. Deschideți iCloud pe computerul Windows din „start” > “Toate aplicațiile” > “iCloud” > “iCloud„.
 4. Verifică „Contacte, Calendare și Sarcini” opțiune. Dacă doriți să sincronizați e-mailul, va trebui să creați o adresă de e-mail iCloud, dacă nu ați făcut-o deja. Folosește „Creați o adresă de e-mail iCloud” din partea de sus a ferestrei pentru a crea un cont de e-mail. Selectați „aplica” când este complet.

Elementele dvs. Outlook ar trebui să se sincronizeze acum cu iCloud, care se sincronizează și cu dispozitivul iOS.

Opțiunea 2 – iTunes

Această opțiune vă permite să sincronizați calendarul și informațiile de contact de pe dispozitiv cu Outlook prin iTunes. iCloud trebuie să fie dezactivat pentru ca această opțiune să funcționeze.

 1. De pe iPhone sau iPad, accesați „Setări” > “iCloud” și asigurați-vă că sunteți deconectat de la iCloud. Opțiunea de deconectare este în partea de jos.
 2. Conectați dispozitivul la computer folosind cablul USB. iTunes ar trebui să se deschidă automat. Dacă nu, lansați iTunes din „start” > “Toate aplicațiile” > “iTunes” > “iTunes„.
 3. Selectați pictograma pentru dispozitivul dvs. situată în colțul din stânga sus al ecranului.
 4. Selectați selecția „Informații” din panoul din stânga.
 5. Bifați elementele pe care doriți să le sincronizați, apoi selectați cu ce doriți să le sincronizați.
  • Sincronizați contactele cu” > “Outlook„.
  • Sincronizați calendarele cu” > “Outlook„.
   Setări de sincronizare iTunes Outlook
 6. Selectați „Sincronizare” când doriți să sincronizați datele.

Calendarul și agenda Outlook ar trebui să se sincronizeze acum cu iPad-ul sau iPhone-ul.

Opțiunea 3 – Outlook.com

Dacă versiunea dvs. de Outlook se sincronizează cu Outlook.com (anterior Hotmail), puteți utiliza această opțiune. Dacă lucrați într-un mediu corporativ, poate fi necesar să verificați cu departamentul IT pentru a vedea dacă această opțiune este disponibilă.

 1. Din ecranul de pornire, selectați „Setări„.
 2. Alegeți „Mail, Contacte, Calendare„.
 3. Dacă este prima dată când configurați elemente în această zonă, selectați „Outlook.com„. În caz contrar, selectați „Adaugă cont” > “Outlook.com„.
 4. Introduceți datele dvs. Outlook.com în „E-mail” și „Parola” câmpuri. De asemenea, oferiți contului o descriere pe care o puteți utiliza pentru a-l identifica. Exemplu: „Perspectiva lui Marty”.

Opțiunea 4 – Schimb

Dacă doriți să sincronizați contactele într-un mediu corporativ, compania dvs. poate avea un server Exchange cu care puteți sincroniza contactele Outlook. Această opțiune poate fi disponibilă numai dacă iPhone-ul sau iPad-ul este conectat la rețeaua internă a companiei.

 1. Din ecranul de pornire, selectați „Setări„.
 2. Alegeți „Mail, Contacte, Calendars”.
 3. Dacă este prima dată când configurați elemente în această zonă, selectați „schimb valutar„. În caz contrar, selectați „Adaugă cont” > “schimb valutar„.
 4. Introduceți informațiile dvs. Exchange completând „E-mail” și „Parola” câmpuri. Cel mai probabil, va fi adresa dvs. de e-mail corporativă împreună cu parola standard de domeniu. Furnizați o „Descriere” pe care o puteți utiliza pentru a identifica contul.

FAQ

De ce Outlook nu se sincronizează cu iCloud?

Asigurați-vă că „Suplimentul iCloud Outlook” este activat în Outlook. Mergi la „Fişier” > “Opțiuni” > “Adăugați ins” > “Merge…„și asigurați „Add-in iCloud Outlook” este bifat. Dacă este debifat singur, un alt plugin ar putea intra în conflict cu el și îl dezactivează. Va trebui să găsiți acel plugin și să-l dezactivați.

În unele cazuri, poate fi necesar să vă deconectați dispozitivul Apple de la iCloud, apoi să vă reconectați pentru ca sincronizarea să funcționeze din nou.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.