Cum să ștergeți mesajele de mesagerie vocală pe Android 11

Cum să ștergeți mesajele de mesagerie vocală pe Android 11

Google va lansa mult-așteptatul, nou și actualizat versiune Android 11 pe 3 iunie 2020. Se așteaptă ca noua configurație să ducă jocul tehnologic cu un pas mai sus, aducând funcții noi care sunt garantate să entuziasmeze mulți utilizatori entuziaști ai produsului. Chiar și cu această nouă dezvoltare, funcția de mesagerie este deosebit de interesantă pentru mulți, deoarece este o caracteristică comună utilizată de zi cu zi.

Ștergerea mesajelor vocale de pe Android 11

În aceste vremuri moderne, când putem obține o mulțime de informații în mesaje text simple, majoritatea oamenilor urăsc ideea de a avea de a face cu mesajele vocale „învechite”. De fapt, mulți se întreabă: ce se poate face pentru a opri mesajele deranjante?

Nu trebuie să sunați la furnizorul dvs. de servicii sau să vizitați un punct de vânzare cu amănuntul pentru a face acest lucru. Există câteva moduri simple pe care le puteți folosi pentru a opri mesajele fără probleme.

Să explorăm câteva dintre acestea:

Opțiunea I

Utilizați „Fără mai multe aplicații de mesagerie vocală”:

Această aplicație va funcționa destul de bine cu Android 11. Aplicația oferă de obicei utilizatorilor un cod pentru a configura o funcție cunoscută sub numele de „redirecționare condiționată a apelurilor”. Practic, aplicația este concepută în așa fel încât, odată ce nu răspundeți, apelantul va auzi în continuare un ton de apel care nu se termină niciodată. Acesta este secretul general pentru a pune capăt mesajelor vocale.

Urmați pașii pentru a configura „Fără mai multe mesaje vocale”. Amintiți-vă că va trebui în primul rând să lansați „No More Voicemail App”, să introduceți adresa de e-mail și să respectați instrucțiunile afișate pe ecranul Android 11. În plus, instrucțiunile furnizate vă vor îndruma să apelați un anumit număr de telefon și, astfel, să activați mecanismul de redirecționare a apelurilor.

Puteți obține aplicația în Magazinul Google Play.

Iată cum să îl descărcați, să îl instalați și să îl configurați:

Accesați „Magazin Google Play”. În bara de căutare, tastați „Fără mesaje vocale”. Va apărea aplicația. Atingeți afară. Faceți clic pe „Instalare”. Urmați instrucțiunile și selectați „Accept”. Deschide pictograma „Fără mai multe mesaje vocale”. Selectați „Începeți”. Veți găsi acest lucru în secțiunea de jos a ecranului. Introdu adresa ta de e-mail. Acesta este ceea ce veți folosi pentru contul nou creat pentru „Fără mai multe mesaje vocale”. Faceți clic pe „Înscriere”, „Configurare”, apoi „Cod de activare a apelului”. Acest lucru solicită instantaneu dispozitivului dvs. Android 11 să apeleze un anumit număr. Faceți clic pe „Confirmare apel” și lăsați timp pentru ca acest apel să se deconecteze și să revină la „Fără mai multe mesaje vocale”. Atingeți „Confirm că am urmat pașii”.

Acum, sunteți sigur că căsuța dvs. de poștă vocală nu va mai fi blocată cu mesaje.

Opțiunea II

Pe Android 11, accesați setări. Puteți face acest lucru pornind procedura din caracteristica „notificare derulantă”. Alternativ, puteți accesa „Sertarul aplicației” și „Setări de lansare”. Deschideți „Aplicația Setări”, navigați în jos și selectați „Aplicații”. În cazul în care determinați că fila situată în partea de sus a „Ecranul de aplicații” nu este setată la „Toate aplicațiile”, asigurați-vă că o remediați. Veți găsi o listă care conține toate aplicațiile, așa cum este indicat de fila „Toate aplicațiile”. Această listă se va afișa rapid pe telefon sau tabletă.

Navigați din nou în jos și faceți clic pe „Aplicația pentru telefon”. Când găsiți pagina de informații a aplicației, faceți clic pe „Meniul de stocare”. Faceți clic pe caseta „Ștergeți datele”. Îl veți găsi la „Depozitare”. Când apare o solicitare care vă întrebă dacă sunteți sigur, confirmați acest lucru făcând clic pe „OK”. Cu aceasta, procesul s-a încheiat; nu veți primi mesajele vocale nedorite.

Indiferent, uneori este posibil să primiți pictograma pentru notificarea mesageriei vocale chiar dacă nu există mesaje vocale în căsuța de e-mail. Puteți urma acest proces pentru a remedia acest lucru: Faceți clic pe și mențineți apăsată pictograma pentru „notificare de mesagerie vocală” (se află pe bara de notificări). Va apărea meniul „Informații despre aplicație”. Atingeți-l.

În fila următoare, veți găsi câteva informații despre „aplicația Telefon”. Faceți clic pe butonul „Force Stop”. Notificarea mesageriei vocale va dispărea instantaneu.

O altă alternativă este să accesați „Setări”, apoi „Aplicații”. Selectați „Telefon”. Atingeți butonul pentru „Oprire forțată”. Notificările ar trebui să se șteargă instantaneu.

Opțiunea III

Faceți clic pe „Aplicația Voce”. Deschideți „Aplicația”. Accesați „fila Mesaj vocal”. Deschidel. Faceți clic pe „Mai multe”. Faceți clic pe caseta pentru „Am înțeles”. În cele din urmă, „Șterge”.

Opțiunea IV

Pur și simplu sunați-vă mesageria vocală. Umpleți spațiul de e-mail cu multă muzică până se umple. Asigurați-vă că cutia poștală este plină. Pentru a-l păstra plin, aveți grijă să nu ștergeți accidental muzica înregistrată.

Până în acest punct, voila! Sunteți garantat că mesajele vocale nu mai există. Atenție: În cazul în care mesajele au o oră limită, poate fi necesar să repetați acest proces de câteva ori.

Sperăm că acum sunteți complet izolat de mesajele vocale și gata să vă bucurați de funcțiile Android 11.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.