Cum să ștergeți sau să vă dezactivați ID-ul Apple

Cum să ștergeți sau să vă dezactivați ID-ul Apple

Datorită instrumentului Date și confidențialitate, ștergerea ID-ului Apple este mai ușoară decât înainte. Cu acest instrument, puteți descărca și toate datele salvate cu Apple, doar în cazul în care doriți să aveți o copie înainte de a scăpa de contul dvs.

Motivele pentru care doriți să vă ștergeți ID-ul Apple pot varia, dar asigurați-vă că ați căutat o soluție la cauză, ar putea exista o soluție. Odată ce îți ștergi informațiile, nici măcar Apple nu ți le poate recupera.


Ce înseamnă ștergerea ID-ului Apple

Înainte de a apăsa pe acel buton de ștergere, iată câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Dacă treci cu ea, vei pierde accesul la informații pe care nu le vei putea recupera. Puteți folosi în continuare dispozitivul iOS, dar cu restricții.

Lucrurile la care veți pierde accesul este posibilitatea de a utiliza FaceTime și iMessage. Nu veți pierde accesul complet, deoarece puteți utiliza în continuare această funcție pe iPhone.

De asemenea, poți să-ți iei rămas bun de la iTunes, App Store, datele tale iCould, Apple Pay, iCloud, App Store și de a cumpăra orice iBook. Lista nu se termină aici, deoarece veți pierde și orice abonamente, Apple News și Apple Music.

Asigurați-vă că utilizați orice credit pe care îl aveți în sold, deoarece odată ce ștergeți contul, îl veți pierde. Dacă datorați bani, nu vă veți putea șterge contul până când soldul datorat nu este achitat. Eliminarea contului dvs. afectează și membrii familiei dvs. dacă le partajați abonamente. Ei nu vor putea accesa nimic pe care obișnuiați să le partajați.

De asemenea, este posibil să ștergeți contul Apple al copilului dvs. alături de al dvs. Trebuie doar să solicitați acest lucru în același timp în care solicitați ștergerea contului dvs. Copilul tău nu își poate șterge contul decât dacă dai OK. Dacă aveți reparații în curs, acestea vor continua ca de obicei.

Asistența Apple vă poate ajuta în continuare după ce v-ați șters contul, dar dacă aveți cazuri deschise, acestea vor fi anulate, deoarece nu există niciun cont cu care să lucrați.


Cum să ștergeți definitiv ID-ul Apple

Sper că v-ați gândit serios la asta și sunteți sigur că doriți să vă ștergeți ID-ul Apple. Pentru început, trebuie să mergi la privacy.apple.com.

Cum să ștergeți sau să vă dezactivați ID-ul Apple

Puteți accesa această pagină fie pe iPad, Mac sau iPhone. După ce v-ați conectat, atingeți opțiunea de ștergere a contului. Următoarea fereastră ar trebui să vă arate informații despre serviciile la care veți renunța după ștergerea contului.

Va trebui să alegeți un motiv pentru ștergerea contului dvs. din meniul derulant și apoi să faceți clic pe Continuare. După ce ar trebui să vedeți Termenii și condițiile de ștergere, deoarece ștergerea contului dvs. va fi permanentă, nu este o idee rea să citiți acești termeni. S-ar putea să citești ceva care te va ajuta să te răzgândești.

Gândiți-vă la un număr de telefon sau o adresă de e-mail pe care ați dori să o lăsați pentru a primi actualizări despre starea solicitării dvs. De asemenea, vi se va oferi un cod unic de la Apple, asigurați-vă că salvați acest cod. Dacă vă răzgândiți cu privire la ștergerea contului, va trebui să introduceți acest cod unic.

După ce vi se dă codul de acces, următoarea fereastră ar trebui să aibă butonul de ștergere. Atingeți-l și într-un timp maxim de șapte zile, contul dvs. ar trebui șters. Vă puteți folosi în continuare contul din momentul în care trimiteți cererea de ștergere și până când contul dvs. este șters.


Concluzie

După cum puteți vedea, procesul de ștergere nu este unul complicat. Trebuie doar să fii sigur că asta este ceea ce vrei să faci, deoarece ștergerea ID-ului Apple este finală. Care sunt unele dintre motivele pentru care vă gândiți sau v-ați șters deja ID-ul Apple? Împărtășește-ți experiența în comentarii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.