Cum să știi dacă ești blocat de o persoană în WhatsApp

Cum să știi dacă ești blocat de o persoană în WhatsApp

WhatsApp este un instrument excelent pentru comunicare, dar comunicarea menționată nu se desfășoară întotdeauna fără probleme. De fapt, uneori se termină într-un bloc – o persoană o blochează pe cealaltă. Deși nu este frumos, poate fi o modalitate bună de a pune capăt mesajelor nedorite.

Dacă bănuiți că ați fost blocat de cineva sau doriți să știți dacă cineva pe care ați blocat-o poate spune, există câteva modalități bune de a verifica. WhatsApp nu vă avertizează în mod special sau nimic atunci când ați fost blocat, dar există și alte moduri prin care puteți spune.

Cel mai evident este că nu veți putea vedea ultima lor ștampilă online în chat (sau un indicator dacă sunt online). În schimb, bara de sus a chat-ului va arăta doar numele lor.

Un alt mod de a spune este să vă uitați la textele dvs. Orice mesaje noi pe care le-ați trimis după ce s-au blocat nu vor fi trimise. Ei vor afișa în continuare o bifă lângă ei pentru a arăta că au fost trimise, dar nu vor fi primite niciodată de cealaltă parte. În mod similar, apelurile pe care le puteți efectua nu vor trece.

Sfat: Dacă cealaltă persoană nu are o conexiune la internet, același lucru se va întâmpla în ceea ce privește mesajele și apelurile – doar o bifă, iar apelurile nu vor trece. Nu vă bazați exclusiv pe asta.

Nu veți mai vedea actualizări la fotografia lor de profil. Acesta nu este un indicator grozav, deoarece nu știi neapărat când îl actualizează sau nu, dar dacă o fac și te-au blocat, imaginea nu se va schimba. Poza de contact existentă nu va dispărea, totuși!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.