Cum să transferați imagini de pe computer pe Kindle Fire

Cum să transferați imagini de pe computer pe Kindle Fire

Amazon Kindle Fire este dispozitivul perfect pentru a vă prezenta fotografiile. Totuși, va trebui să aduceți fotografiile iubite pe dispozitiv mai întâi. Puteți transfera imagini de pe PC pe Kindle Fire utilizând acești pași.

  1. Conectați dispozitivul la computer folosind un cablu USB. Deoarece nu vine cu unul, va trebui să faceți oricare cumpara unul sau utilizați unul pe care îl aveți de pe alt dispozitiv, cum ar fi smartphone-ul dvs.
  2. Odată ce Kindle Fire este conectat la computer. Dacă nu, deconectați cablul și încercați din nou (a trebuit să încerc de 3 ori înainte să funcționeze). Utilizatorii Windows ar trebui să știe că sistemul de operare va încerca să instaleze un driver de dispozitiv și va eșua. Acest lucru este în regulă și nu ar trebui să aibă un efect asupra efectuării acestor pași.
  3. Kindle Fire va apărea acum ca o unitate de disc amovibilă. Utilizatorii Windows pot căuta sub „Calculator„/”Calculatorul meu”. Utilizatorii de Mac se pot uita pe desktop. Deschide „APRINDE” conduce. Veți vedea un folder numit „Poze„. Puteți trage și plasa oricare dintre fotografiile dvs. în acest folder. Puteți chiar să trageți dosare întregi în „Poze” și vor rămâne organizate și pe dispozitiv.
  4. Așteptați ca toate imaginile să fie transferate de pe computer pe Kindle Fire. După ce este finalizat, atingeți „Deconectat” de pe dispozitiv pentru a-l demonta de pe computer, apoi deconectați cablul.
  5. Acum puteți merge la „Aplicații” > “Galerie” pe Kindle Fire pentru a vă vizualiza fotografiile.
    Aplicația Kindle Fire Gallery cu fotografii

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.