Cum să utilizați Alexa în casa dvs

Cum să utilizați Alexa în casa dvs

Dacă aveți în prezent unul dintre multele dispozitive cu care Alexa va lucra, probabil știți că o puteți cere să vă dea vremea sau să cânte melodia preferată. Cu toate acestea, există o multitudine de lucruri pe care Alexa le poate face în jurul casei tale pentru a-ți face viața mai simplă – și mai distractivă! Am compilat cele mai bune moduri de a folosi Alexa pentru a vă transforma casa într-o adevărată casă inteligentă. După ce v-ați configurat profilul vocal, astfel încât asistentul virtual să recunoască fiecare membru al gospodăriei dvs. care va utiliza serviciul, veți dori să aruncați o privire asupra unora dintre abilitățile de care dispozitivul este deja capabil.


Alimente

Abilitatea pe care o folosesc cel mai mult este My Chef. Este atât de simplu să-i strigi Alexa încât tocmai am rămas fără sos de roșii în timp ce gătesc, astfel încât să poată fi adăugat pe lista mea de cumpărături. Sunt o persoană uitucă, așa că acesta este un adevărat salvator. Știai, totuși, că această abilitate poate face mult mai mult decât să-ți alcătuiești lista de cumpărături? Poate urmări datele de expirare, vă poate ține la curent cu ceea ce este în cămară sau frigider și vă poate menține conectat la rețete. Există o abilitate suplimentară de bucătărie numită Track by Nutritionix care vă permite să numărați caloriile și aportul de grăsimi, împreună cu alte lucruri la îndemână pentru a vă ajuta să vă mențineți dieta și nutriția pe drumul cel bun.


Organizare

Îți pierzi telefonul în mod constant? Există și o abilitate pentru asta. Nu va trebui să așteptați ca altcineva să ajungă acasă pentru a vă putea suna telefonul de pe al lor. Odată ce funcția este configurată, pur și simplu cereți-o pe Alexa să o urmărească pentru dvs. Dispozitivul dvs. va emite un bip până când îl găsiți și îl opriți. În plus, există o abilitate care vă va permite să îi spuneți lui Alexa să salveze o notă vocală pe telefon – chiar dacă nu aveți telefonul lângă dvs. în acel moment. Am făcut asta de mai multe ori decât vreau să recunosc… amintiți-vă, probleme de memorie pe termen scurt. Făcând acest lucru, mi-a salvat slănină de mai multe ori, deoarece nu mai uit lucrurile la câteva momente după ce cineva îmi dă informații de care s-ar putea să am nevoie mai târziu.


Controlul casei tale

Alexa are multe utilizări în dormitorul tău, dincolo de setarea unei alarme care să te trezească dimineața. Ea poate să-ți stingă și să aprindă luminile, să coboare termostatul din casă, să stingă sau să pornească un ventilator – sau să facă totul dintr-o dată dacă îl programezi să facă acest lucru spunând „noapte bună, Alexa”. Dacă doriți să aflați cele mai recente știri în timp ce vă pregătiți pentru ziua dvs., pur și simplu configurați dispozitivul pentru a acoperi site-urile și tipurile de „Flash News” pe care le preferați, apoi întrebați-o „Alexa, care este Briefing-ul meu Flash astăzi? ”


Muzică

Știi deja că poți folosi Alexa pentru a-ți asculta playlistul Amazon. Știai, totuși, că acum poți folosi și Spotify, iHeartRadio și Pandora cu dispozitivul tău? În plus, nu mai trebuie să vă conectați la Amazon pentru a adăuga ceva la o listă de redare. În timp ce ascultați unul dintre celelalte servicii ale dvs., spuneți pur și simplu „Alexa, adaugă această melodie la lista mea de redare” și se face automat pentru tine.


Există sute de abilități pe care veți dori să le analizați, toate disponibile prin aplicația Alexa. Evident, unele dintre ele vă vor cere să achiziționați hardware, cum ar fi dacă doriți să vă puteți încuia ușile sau să vă monitorizați de la distanță casa cu camere în timp ce sunteți plecat. În piață pentru un aparat nou? Luați în considerare achiziționarea unui frigider inteligent, combo mașină de spălat/uscător, mașină de spălat vase, aragaz sau unitate de aer condiționat. Oricare dintre aceste lucruri poate fi programat pentru a face diverse sarcini folosind comenzi vocale cu asistentul Alexa!

Unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-am găsit este Wemo Outlet realizat de Belkin. Orice conectați la această priză poate fi oprit și pornit folosind o comandă vocală. Încearcă-l cu un ventilator, un încălzitor electric sau chiar cu laptopul tău. Acest dispozitiv nu este suficient de puternic sau echipat corespunzător pentru a vă permite să vă controlați televizorul, de exemplu, dar îl POATE opri și porni pentru dvs.

În ce alte moduri ați folosit Alexa în jurul casei sau la birou? Ne-ar plăcea să auzim de la tine în comentarii. Ca întotdeauna, dacă există ceva despre care ați dori să scriem un articol pentru a vă ajuta să vă ușurați viața, vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.