Cum să utilizați deblocarea facială pe Android

Cum să utilizați deblocarea facială pe Android

Cineva îți poate ghici parola pentru a intra în dispozitiv, dar datorită recunoașterii feței, doar tu poți debloca dispozitivul. De asemenea, vă asigurați că sunteți singurul care vă poate debloca dispozitivul.

Durează doar câteva minute să-ți adaugi fața pentru un acces ușor. După aceea, veți avea acces ușor la dispozitiv, chiar dacă aveți mâinile pline.

Cum să configurați deblocarea facială în Android Pie

În funcție de dispozitiv, este posibil să vedeți sau nu următorii pași. Dar, pentru a configura recunoașterea feței, accesați:

  1. Setări
  2. Securitate
  3. Deblocare a fetei
  4. Introduceți codul PIN
  5. Urmați instrucțiunile de pe ecran

Dacă doriți vreodată să anulați acest lucru, urmați aceiași pași. Veți vedea opțiuni pentru a dezactiva recunoașterea feței pentru a vă debloca telefonul și pentru a șterge datele feței. Dacă nu doriți să ștergeți datele feței, există o opțiune de a le dezactiva temporar.

Cum să utilizați deblocarea facială pe Android

Dacă nu găsiți opțiunea cu pașii menționați anterior, încercați:

Cum să utilizați deblocarea facială pe Android

  1. Setări
  2. Biometrie și securitate
  3. Recunoaștere facială
  4. Confirmați modelul sau parola
  5. Înregistrează fața

La eliminați datele feței, urmați acești pași și alegeți opțiunea de ștergere a datelor feței.

Cum să adăugați recunoașterea feței la orice aplicație Android

Dacă doriți să protejați anumite aplicații de intruși, există o aplicație numită AppLock Recunoaștere facială/voce. După ce le-ați citit termenii și condițiile, va trebui să alegeți expresia de deblocare. Puteți alege dintre unele dintre ofertele aplicației sau vă puteți crea propriile oferte.

Cum să utilizați deblocarea facială pe Android

Vi se va cere să creați o parolă sau un model și, odată ce ați terminat cu procesul de configurare, este timpul să alegeți ce aplicații vor fi blocate. Există trei opțiuni din care să alegeți: Fără securitate, Modul Comoditate și Modul TrulySecure.

Cu modul Comoditate, aplicația solicită doar o autentificare facială sau vocală. Cu modul TrulySecure, obțineți un nivel suplimentar de securitate, deoarece aplicația vă va scana fața și va trebui să rostiți expresia pe care ați ales-o când ați configurat prima dată aplicația.

A doua opțiune durează mai mult, dar este o modalitate excelentă de a vă proteja fișierele de intruși.

Concluzie

Deblocarea facială este o funcție utilă, deoarece vă oferă acces mai rapid la dispozitiv. Dar, există și alții care s-ar putea simți inconfortabil cu fețele scanate, ce părere aveți? Cât de confortabil te simți folosind tehnologia? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.