Cum să utilizați gesturile Samsung Note 10+ S Pen

Cum să utilizați gesturile Samsung Note 10+ S Pen

S Pen-ul care vine cu Samsung Note 10+ deschide o nouă lume opțiunilor pentru smartphone-ul tău. Telefonul vine preîncărcat cu câteva funcții noi care vă pot crește productivitatea și creativitatea. Evident, S Pen poate fi folosit ca un stylus, dar poate face mai mult?

Planare

Când scoateți S Pen-ul telefonului din slotul desemnat, acesta este conectat automat. Ecranul dvs. va afișa durata de viață a bateriei stiloului și va afișa lista de funcții. Pe măsură ce mutați stiloul pe ecran, veți observa un cerc mic pe măsură ce vă apropiați din ce în ce mai mult de suprafață.

Dar nu va înregistra o atingere până când nu atingeți efectiv ecranul cu S Pen. Această capacitate de hover vă poate ajuta să atingeți și să scrieți pe ecran cu mult mai multă precizie.

Gesturi de aer

Datorită acelorași senzori care permit capacitatea de hover, Samsung Note 10+ poate răspunde și la gesturi făcute manual. Practic, te poți gândi la S Pen ca la propria ta baghetă magică personală. Pentru a vă muta stiloul în fiecare direcție diferită, începeți prin a ține S Pen-ul ca pe un stilou adevărat, cu vârful îndreptat înainte. Apăsați butonul și mișcați rapid stiloul în sus, în jos, la stânga, la dreapta. Apoi dă drumul butonului stiloului.

Este important să rețineți că puteți efectua doar o direcție la un moment dat. Puteți folosi aceeași metodă și pentru o mișcare circulară. Dacă doriți să repetați un gest pe care tocmai l-ați făcut, puteți face clic pe butonul Pen și țineți-l apăsat. Nu mișcați stiloul în timp ce faceți acest lucru.

Acestea sunt gesturile de bază ale aerului pe care Note 10+ le va recunoaște. Aceste mișcări pot fi utilizate în multe funcții diferite, cum ar fi cele de mai jos. Ai grijă de Harry Potter, te ajungem din urmă!

Fa poze

S Pen-ul este foarte util cu setarea camerei dvs. Puteți apăsa butonul stiloului pentru a face o singură fotografie sau puteți utiliza mișcarea circulară pentru a mări și micșora. Folosirea gesturilor de aer stânga și dreapta va schimba formatul setărilor camerei Note 10+ de la fotografie la video, focalizare live și multe altele. Sunt doar eu sau fotografiile de grup sunt pe cale să devină mult mai ușoare?

Deschideți aplicații

Telefonul are opțiunea de a deschide automat o aplicație atunci când apăsați butonul S Pen de pe telefon. Ca setare implicită, butonul va începe legat de camera dvs. Dar dacă doriți să o treceți la o altă opțiune, există o soluție simplă

Mai întâi, deschideți setările. Apoi faceți clic pe secțiunea Funcții avansate. De acolo, faceți clic pe opțiunea S Pen și găsiți Air Actions.

Din lista de aplicații disponibile sub Air Actions, alegeți aplicația pe care doriți să o deschideți când apăsați butonul S Pen.

Caracteristici stilou

Nu, nu vorbim despre S Pen în sine, deși are un aspect destul de elegant. Funcțiile de pe Note 10+ vă vor permite să folosiți telefonul pentru a face note pe ecran, pentru a face GIF-uri sau pentru a lucra la desene live. Puteți scrie direct în calendar sau fixați capturi de ecran. Ah, și puteți traduce folosind S Pen-ul în și din alte limbi.

De asemenea, puteți conecta multe alte aplicații la S Pen, până la 10 o dată, pentru a vă simplifica utilizarea. Deși nu toate aplicațiile sunt compatibile, veți fi surprinși de opțiuni. Cele mai multe dintre aceste aplicații și funcții vă vor cere să utilizați aplicația ca un stilou prin scriere sau atingere pe ecran.

Control Media

Dacă ascultați muzică sau vizionați un videoclip pe Samsung Note, S Pen vă poate ușura viața și aici. Folosind gesturile aerului sus și jos, puteți crește sau reduce volumul. Opțiunile stânga și scriere vă pot schimba melodia, scena sau episodul. Puteți chiar să utilizați butonul pentru a apăsa pauză sau redare. Dacă apăsați butonul S Pen de două ori, veți trece la următorul cântec sau episod.

Așa că data viitoare când faceți fotografii de familie, ascultați muzică sau folosiți telefonul pentru o sesiune de exces Netflix, economisiți timp și scoateți noul S Pen.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.