Cum să utilizați SnagIt pentru a înregistra videoclipuri

Cum să utilizați SnagIt pentru a înregistra videoclipuri

SnagIt este un instrument util pentru tot felul de capturi de ecran, precum și materiale de instruire – indiferent de scop, SnagIt promite o experiență ușor de utilizat, care ajută la eficientizarea a ceea ce altfel ar fi o documentație scrisă îndelungată.

Software-ul oferă o încercare gratuită, după care există o taxă unică de achiziție. Indiferent dacă utilizați versiunea de încercare gratuită sau versiunea completă, pentru a utiliza SnagIt, mai întâi trebuie să îl instalați. Urmați procesul de instalare simplu și, ulterior, lansați programul.

Puteți utiliza SnagIt pentru a captura videoclipuri, capturi de ecran și multe altele – versiunile recente ale serviciului oferă opțiunea de a crea materiale de instruire și multe altele din șabloane, precum și instrumente avansate de editare.

Creați din șablon

După ce porniți SnagIt, puteți utiliza butonul „Creați” din colțul din stânga sus. Selectați „Imagine din șablon” dacă doriți să utilizați un șablon și selectați aspectul pe care doriți să îl utilizați. Faceți clic pe „Creați” în partea de jos.

Veți putea apoi să alegeți câteva imagini și capturi de ecran pentru a le combina în șablon. Selectați-le pe cele dorite, faceți clic dreapta și selectați „Combinați în șablon”. Apoi puteți aranja imaginile după cum doriți și le puteți introduce în șablonul pe care l-ați ales.

Combinați în șablon și creați videoclipuri din opțiuni de imagini.

Video din imagini

De asemenea, vă puteți crea propriul videoclip de instruire din capturi de ecran și imagini pe care le aveți pe computer. Selectați-le pe cele dorite din tava din partea de jos. Faceți clic dreapta din nou și selectați „Creați videoclipul din imagini”.

SnagIt va comuta în modul înregistrare – veți vedea o zonă neagră pe ecran cu una dintre imaginile selectate în interior. Ceea ce vezi la mijloc este ceea ce va face parte din videoclipul tău! Puteți folosi instrumentele din partea dreaptă pentru a adăuga săgeți, forme și comentarii la videoclipul dvs. Utilizați comenzile video din partea de jos pentru a vă ajusta la orice secțiune a noului videoclip pe care doriți să o editați.

Cum să utilizați SnagIt pentru a înregistra videoclipuri
Fundalul înregistrării video și comenzile din partea de jos.

În partea de jos, puteți, de asemenea, să ajustați ordinea imaginilor din videoclipul dvs. Când sunteți gata, apăsați butonul roșu de înregistrare. Înregistrarea video va începe. Desigur, puteți adăuga elemente rapide în timp ce înregistrează – dacă adăugați, de exemplu, o săgeată în acest fel, aceasta va apărea exact așa cum o desenați în produsul final. Săgețile de lângă comenzile de pauză vă vor permite să comutați între imagini atunci când sunteți gata să faceți acest lucru.

Cum să utilizați SnagIt pentru a înregistra videoclipuri
Instrumente rapide pentru a adăuga săgeți și alte elemente la înregistrarea video.

Sfat: făcând clic direct pe o imagine din tava de jos, puteți sări direct la ea!

Programul va înregistra tot ce se întâmplă în timp real. Totuși, nu vă lăsați să vă streseze – puteți folosi butonul de pauză pentru a întrerupe și a anula pauza videoclipului oricând aveți nevoie de un moment. Când ați terminat, puteți utiliza butonul de oprire pentru a încheia înregistrarea.

Cum să utilizați SnagIt pentru a înregistra videoclipuri
Revizuirea finală și instrumentele.

Puteți apoi să vizionați din nou produsul finit și, în sfârșit, să utilizați butonul de export pentru a-l partaja! Veți avea câteva instrumente suplimentare în partea de sus pentru a face modificări de ultim moment înainte de a vă exporta videoclipul.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.