Cum se conectează Samsung Galaxy S5 la televizor

Cum se conectează Samsung Galaxy S5 la televizor

Aflați cum să conectați Samsung Galaxy S5 la televizor și să vă bucurați de utilizarea smartphone-ului pentru a reda videoclipuri, muzică sau a vizualiza imagini pe dispozitiv. Puteți conecta Galaxy S5 la un televizor prin conexiune fără fir sau prin cablu. Doar urmați acești pași.

Opțiunea 1 – Conexiune prin cablu

  1. Obține un Adaptor MHL compatibil cu Samsung Galaxy S5. Rețineți că nu toate adaptoarele MHL sunt la fel. Cele mai noi dispozitive Samsung necesită un adaptor cu 11 pini. Deci, asigurați-vă că alegeți cu înțelepciune.
  2. Conectați adaptorul la telefon.
  3. Conectați adaptorul la o sursă de alimentare folosind sursa de alimentare furnizată cu S5.
  4. Conectați a cablu HDMI standard pentru a conecta adaptorul la portul HDMI de pe televizor.

Ați terminat! Setați televizorul să afișeze videoclipul de la portul HDMI pe care îl utilizați și televizorul vă va oglindi telefonul. Audio este, de asemenea, direcționat către televizor, astfel încât să puteți viziona filme de pe Netflix, Hulu sau orice altceva stocat pe dispozitiv.

Dacă aveți un televizor CRT analog mai vechi, puteți cumpărați un adaptor HDMI la compozit pentru a converti semnalul digital în semnalul analogic pe care televizorul îl poate procesa.


Opțiunea 2 – Conexiune fără fir

Dacă doriți să vă conectați telefonul Galaxy S5 la televizor fără fir, puteți urma acești pași.

  1. Achiziționați un Samsung Allshare Hub și conectați-l la televizor printr-un cablu HDMI standard. Nu trebuie să achiziționați acest hub dacă aveți un Samsung SmartTV.
  2. Asigurați-vă că telefonul și dispozitivul AllShare Hub sau televizorul sunt conectate la aceeași rețea fără fir.
  3. Deschis „Setări” > “Oglindirea ecranului„. Pe unele dispozitive, puteți glisa în jos din partea de sus a ecranului folosind două degete, apoi alegeți „Oglindirea ecranului„.

Iată-l. Tot ce trebuie să știți despre conectarea smartphone-ului Samsung Galaxy S5 la televizor. Ai ceva de adăugat la acest tutorial? Distribuiți-l în secțiunea Comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.