Cum se creează GIF-uri animate pe Android

Cum se creează GIF-uri animate pe Android

Hai sa recunoastem. GIF-urile sunt distractive și vă ajută să exprimați ceea ce doriți să spuneți. Le folosesc foarte mult, dar uneori nu le găsești întotdeauna pe cele de care ai nevoie. Ai putea instala mai multe aplicații, dar asta nu va garanta că vei găsi GIF-ul perfect.

Singura opțiune care v-a mai rămas ar fi să vă creați propriul GIF. Cu ajutorul unei aplicații, puteți crea tot felul de GIF-uri amuzante pentru Android. Astfel, veți putea, în sfârșit, să aveți întotdeauna GIF-urile de care aveți nevoie.

Crearea unui GIF pe orice dispozitiv Android

Este o aplicație care vă va oferi diferite opțiuni cu privire la modul în care vă puteți crea GIF GIF Maker. Este o aplicație de top care vă permite să creați GIF-uri din videoclipurile dvs. personale, din ceea ce înregistrează de pe ecran și oferă, de asemenea, alte instrumente grozave pentru a vă edita GIF-ul.

De exemplu, să presupunem că doriți să creați un GIF din imagini (rețineți că puteți dezvolta GIF-uri și din cameră și din recorderul de ecran integrat). Atingeți opțiunea imagine în GIF și va trebui să alegeți cel puțin două imagini pentru ao crea. Puteți adăuga până la 200 de imagini la GIF-ul dvs. După ce ați terminat de selectat, atingeți opțiunea Următorul din dreapta sus.

Aplicația vă va afișa o previzualizare a GIF-ului înainte de a-l putea salva. Aș recomanda să reduceți viteza, deoarece aplicația o setează destul de mare. Puteți ajusta viteza glisând spre stânga pe opțiunile de mai jos și selectând opțiunea de viteză.

Cum se creează GIF-uri animate pe Android

Pe lângă scăderea vitezei, puteți, de asemenea, să faceți lucruri cum ar fi să o decorați, să schimbați direcția GIF, să desenați pe GIF, să adăugați filtre, să adăugați cadre și chiar să vă tăiați GIF-ul. Când ați terminat de adăugat toate suplimentele, veți vedea o fereastră care vă va permite să schimbați dimensiunea GIF-ului, să îi modificați calitatea și, de asemenea, să-l comprimați.

Crearea unui GIF folosind Gboard pe Android

Dacă utilizați Gboard, este, de asemenea, posibil să vă creați propriul GIF. Nu veți putea adăuga multe efecte și edita așa cum puteți cu prima aplicație, dar cel puțin vă puteți crea propriile GIF-uri. Deschideți orice aplicație care vă permite să tastați și apăsați tasta G de pe tastatură, urmată de opțiunea GIF.

Cum se creează GIF-uri animate pe Android

Alegeți dacă doriți să utilizați camera frontală sau cea din spate și ce efecte doriți să adăugați. Atingeți cerc și Gboard va începe să înregistreze un GIF de câteva secunde. Vă va afișa apoi o previzualizare a GIF-ului dvs. dacă nu vă place ceea ce vedeți, apăsați pe săgeata înapoi pentru a încerca din nou.

Cum se creează GIF-uri animate pe Android

Dacă sunteți mulțumit de GIF-ul dvs., atingeți butonul albastru de trimitere și acesta va fi publicat în aplicația de mesagerie pe care o utilizați în acel moment. În partea dreaptă sus a GIF-ului, veți vedea și o opțiune de a adăuga text la GIF-ul dvs., dacă doriți.

Concluzie

GIF-urile sunt foarte distractiv de folosit, dar sunt și mai bune atunci când exprimă ceea ce vrei să spui. Creându-ți propriul GIF, le poți adăuga o notă personală. Ce GIF vei crea?

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.