Cum se instalează TicSleep pe mai multe ceasuri inteligente

Noua aplicație a lui Mobvoi, TicSleep, oferă companiilor de top tehnologice o cursă pentru banii lor. TicSleep este o nouă aplicație de urmărire a somnului care vă ajută să obțineți cea mai bună calitate a somnului posibil. A intrat în fața planurilor mari ale Apple pentru o aplicație pentru ciclul de somn în 2019 și și-a revendicat locul drept una dintre cele mai bune aplicații de somn din magazinul de aplicații.

TicSleep are câteva caracteristici grozave. Îți urmărește automat tiparele de somn, fără a fi nevoie să-l anunți că ești pe cale să te acomodezi pentru noapte. Atâta timp cât ești confortabil să porți un ceas pentru a dormi, acest lucru îți poate revoluționa capacitatea de a dormi bine.

De ce ar trebui să descărcați TicSleep

Te-ai trezit vreodată dintr-un pui de somn să simți că nu ai dormit deloc? Probabil că te-ai trezit într-un moment greșit al ciclului tău de somn. Când dormi, corpul tău trece printr-un ciclu de visare, sau REM, până la somn profund și înapoi. TicSleep poate simți asta. Aplicația te va trezi ușor la momentul perfect din ciclul tău de somn cu o alarmă personalizabilă.

Puteți să vă uitați la o analiză a celui mai recent timp de somn și să o comparați cu un raport al ultimei săptămâni chiar pe ceas. Datele dvs. sunt salvate, permițându-vă să vedeți tendințele tiparelor dvs. de somn în timp.

Mobvoi a lansat și alte câteva aplicații, inclusiv TicExercise, TicHealth și TicPulse. La fel ca TicPulse, TicSleep vă poate monitoriza ritmul cardiac în timp ce dormiți pentru a vă oferi date suplimentare care vă pot îmbunătăți modelul de somn. Și cine nu are nevoie de un somn mai bun?

Ceasuri inteligente compatibile

Până acum, doar ceasurile de pe platforma Wear OS sunt compatibile cu TicSleep. Acest lucru lasă câteva opțiuni foarte limitate. În prezent, ceasurile care pot rula TicSleep includ TicWatch Pro și TicWatch Pro 4G/LTE.

Unii susțin că, deoarece Fossil Smart Watches au o platformă similară Wear OS, pot instala și aceasta, deși acest lucru nu a fost verificat. Deocamdată, doar acele două ceasuri sunt capabile să gestioneze aplicația TicSleep.

Cum să descărcați TicSleep

În acest moment, TicSleep este disponibil numai în Magazinul Google Play. Pentru a descărca aplicația, va trebui să accesați aplicația Google Play pentru a o căuta. Ar trebui să accesați acest lucru prin ceasul inteligent, deoarece TicSleep nu este accesibil prin telefon sau desktop.

Aplicația se va numi TicSleep pentru Wear OS de către Mobvoi Information Technology Company Limited. Este listat în secțiunea aplicații Sănătate și fitness. Pictograma este o lună albă, trei sferturi, pe un fundal degradat albastru. Odată ce îl găsiți, puteți selecta butonul verde etichetat „Instalare” și aceasta va descărca aplicația pe ceasurile dvs. inteligente.

Concluzie

După ce aveți aplicația TicSleep pe TicWatches, sunteți gata să începeți urmărirea. Ar trebui să ai ceasul pornit înainte de momentul să te culci. Apoi, ține-l confortabil pe încheietura mâinii toată noaptea. Ceasurile și aplicația sunt sigure de utilizat pentru 8 ore, recomandate pentru adulți. Este atât de ușor să ai un somn mai bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.