Cum se instalează TikTok pe Chromebook

Cum se instalează TikTok pe Chromebook

TikTok este o aplicație recent redenumită, cunoscută anterior ca Musically. Este o aplicație cool, proaspătă și inovatoare. Permite oamenilor de toate vârstele să realizeze videoclipuri de șaizeci de minute sau mai scurte care implică scenete de comedie, rutine rapide de dans, videoclipuri muzicale scurte și toate cele de mai sus. TikTok este, de asemenea, folosit ca platformă pentru a vorbi cu spectatorii și fanii. TikTok a avut deja două convenții pentru utilizatorii săi celebri și intenționează să continue să aibă aceste convenții anual.

Este TikTok o vacă de bani?

Utilizatorii populari cu o cefă albastră verificată sau cu un anumit număr de urmăritori sunt invitați la aceste convenții pentru a se întâlni cu colegii lor populari. Mulți oameni au început deja să obțină venituri din TikTok și și-au părăsit locurile de muncă sau au abandonat școala pentru a urma TikTok în mod profesional. Majoritatea utilizatorilor se transferă și pe youtube pentru a continua să câștige mai mulți bani și să-și mărească numărul de urmăritori.

TikTok este utilizat pe scară largă în întreaga lume. Este o aplicație grozavă care este o nouă versiune de Vine. Ideea este că oricine poate deveni celebru.

Există atât de multe lucruri grozave despre TikTok, dar există câteva defecte. TikTok nu verifică întotdeauna utilizatori celebri. Unele dintre cerințele pentru a fi verificate lucrează din greu pentru a crea conținut bun, urmărirea utilizatorilor pentru a câștiga mai mulți adepți, utilizarea echipamentului potrivit și melodiile potrivite și niciodată să nu renunțe. Mulți utilizatori folosesc formula de verificare a TikTok, dar trec neobservați, în ciuda faptului că au mai multe urmăriri.

Instalarea TikTok pe Chromebook

TikTok este folosit în principal pe dispozitive mobile, cum ar fi iPhone-uri, Android-uri și Pixeli. Poate fi folosit și pe iPad-uri și alte tablete. Din păcate, TikTok nu poate fi folosit pe MacBook-uri sau HP-uri, dar poate fi descărcat pe Chromebook.

Chromebookurile sunt foarte bune pentru cineva care are nevoie atât de funcțiile dispozitivelor mobile, cât și ale computerelor. Multe Chromebookuri se transformă în tablete, ceea ce este mai convenabil pentru vizionarea TikToks. Mulți creatori intră în fluxuri live pe telefoanele lor și urmăresc alte TikTok pe Chromebookurile lor, în afară de a-și distra fanii.

Locul ideal pentru a utiliza aplicația TikTok este pe dispozitivele mobile. Pe dispozitivele mobile, puteți înregistra, transmite în direct, viziona, aprecia și urmări creatorii tăi preferați. Chromebookul este cunoscut ca fiind unul dintre puținele computere care au capabilități similare cu dispozitivele mobile. Acest lucru este valabil mai ales că acum dispozitivul poate rula aplicații Android. Puteți face următoarele pentru a instala TikTok.

  1. Accesați Chromebook App Store numit Chrome Web Store.
  2. Căutați aplicația TikTok.
  3. Faceți clic pe „Adăugați la Chrome” pentru a-l descărca pe Chromebook.

Rețineți că nu puteți înregistra niciun videoclip pe Chromebook și nici nu puteți accesa Livestream. Dar încă poți să vizionezi și să apreciezi conținutul.

Efectul TikTok asupra rețelelor sociale

Mulți creatori TikTok au acum ferestre pop-up pentru că au devenit atât de populari și sunt recunoscuți în public. Alți creatori au fost invitați la VidCon, care este găzduit de Youtube și, de obicei, are doar YouTuberi până acum. Există și alți creatori care au fost invitați să cânte la jocurile NBA și să urmărească prezentări de modă.

Creatorii TikTok se întâlnesc, de asemenea, pentru a face colaborari și pentru a începe case. O casă faimoasă se numește „Fenty Beauty House”. Acest grup prezintă produsele Fenty Beauty într-un mod distractiv și prostesc. Ei promovează marca într-un mod TikTok-esk.

Chiar dacă există o mulțime de controverse legate de aplicație, tot mai mulți oameni se simt atrași de ea. Dr. Phil s-a alăturat recent TikTok și altor celebrități foarte celebre și influente. Cel cunoscut cândva copilăresc și de râs muzical nu mai există. TikTok este versiunea nouă și maturată a acesteia. TikTok este o companie cu venituri și continuă să ofere din ce în ce mai multe funcții pentru utilizatori și creatori.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.