De ce Avast VPN nu funcționează?

De ce Avast VPN nu funcționează?

La fel ca în cazul oricărui serviciu, dacă aveți un VPN, doriți să funcționeze. Dacă aveți probleme cu VPN-ul dvs., vă poate împiedica deloc să accesați internetul, ceea ce poate fi cu adevărat frustrant. Iată câteva motive potențiale pentru care VPN-ul Avast ar putea să nu funcționeze și cum să le remediați.

Fara Internet

Un motiv comun care ar putea face ca Avast SecureLine VPN să nu mai funcționeze este întreruperea conexiunii la internet. Pentru a rezolva acest tip de problemă, asigurați-vă că dispozitivul are o conexiune la rețea fie prin cablu, fie fără fir (Wi-Fi sau date mobile). Dacă sunteți conectat la o rețea de domiciliu, asigurați-vă că routerul este conectat la internet încercând să vă conectați la un site web fără a utiliza VPN-ul sau de pe alt dispozitiv.

Dacă vă aflați într-un hotspot Wi-Fi public, este posibil să vi se solicite să vă înscrieți printr-un „portal captiv” înainte de a putea folosi internetul. Aceste portaluri captive uneori nu vă pot redirecționa către portal dacă încercați să vă conectați la un site web folosind HTTPS. dacă se întâmplă acest lucru, încercați să vă conectați la un site web despre care știți că folosește HTTP necriptat, cum ar fi httpforever.com.

Serverul VPN este oprit

Ocazional, serverele VPN individuale sau chiar centrele de date pot fi offline, din mai multe motive. Dacă nu vă puteți conecta la un anumit server Avast VPN, încercați să vă conectați la un alt server, mai întâi într-o locație similară și apoi într-o locație complet diferită.

Interferențe din alte aplicații

Uneori, software-ul de pe dispozitiv poate intra în conflict cu sau poate restricționa funcționarea altui software. Dacă nu vă puteți conecta, asigurați-vă că nu utilizați în prezent niciun alt serviciu VPN și că nu aveți două instanțe de Avast SecureLine VPN deschise, deoarece acest lucru ar putea cauza probleme neașteptate. Un alt lucru de verificat este că firewall-ul tău nu blochează accesul la rețeaua VPN-urilor Avast.

Licență expirată

Avast SecureLine VPN poate fi licențiat doar pentru o perioadă limitată de timp înainte de expirarea licenței, până la trei ani pentru o licență plătită sau șapte zile pentru o perioadă de încercare gratuită. Dacă licența dvs. a expirat, va trebui să obțineți una nouă pentru a continua să utilizați serviciul. După ce ați achiziționat o licență, o puteți aplica importând fișierul de licență în e-mailul de confirmare sau conectându-vă la contul Avast în aplicația SecureLine.

prea multe conexiuni

Avast limitează numărul maxim de dispozitive pe care puteți utiliza licența VPN la unul sau cinci dispozitive, în funcție de licența pe care ați achiziționat-o. Licența dvs. nu va funcționa pe un al doilea sau, respectiv, al șaselea dispozitiv și va afișa mesajul de eroare „Conexiuni maxime atinse”. Dacă vedeți acest mesaj de eroare, încercați să vă deconectați de la serviciu sau să dezactivați licența pe orice dispozitive pe care nu le utilizați în mod activ. Dacă credeți că codul dvs. de activare este utilizat fără permisiunea dvs., contactați Avast relații Clienți.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.