De ce lipsește pictograma Facebook Marketplace?

De ce lipsește pictograma Facebook Marketplace?

Pictograma Facebook Marketplace este una cu care suntem familiarizați cu toții – sau cel puțin majoritatea dintre noi. Pictograma este situată în mijlocul meniului ecranului aplicației în partea de sus a aplicației sau în meniul din partea stângă a versiunii de browser… cu excepția cazului în care nu este!

Sunt șanse să nu întâlniți acest lucru foarte des, dar este posibil să vă aflați într-o situație în care piața dvs. a dispărut, acest lucru poate fi din mai multe motive.

Găsiți mai jos motivele și posibilele remedieri!

  1. Ai sub 18 ani – piața este disponibilă numai pentru adulți. Dacă doriți să îl utilizați, cereți ajutor unui membru mai în vârstă al familiei.
  2. Vă aflați într-o regiune neacceptată – mai multe țări și regiuni nu sunt acceptate. Deși țări precum SUA, Canada, Australia și Germania sunt acceptate, altele nu. Deci, dacă Facebook crede că vă aflați într-o locație neacceptată, este posibil să nu puteți vedea piața. Puteți schimba acest lucru setând regiunea într-un loc care este acceptat (sau așteptați până când părăsiți din nou regiunea neacceptată!).
  3. Contul tău este prea nou – deși nu întotdeauna, unele conturi Facebook noi nu au încă secțiunea de piață. Acest lucru este pentru a împiedica escrocii și spammerii să facă conturi noi și să obțină acces imediat. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să așteptați câteva ore sau zile și va apărea. De asemenea, vă poate ajuta să îl utilizați în mod activ – comentați, interacționați cu prietenii sau postări pentru a arăta că contul dvs. este real.
  4. Utilizați un dispozitiv neacceptat – deși doar câteva dispozitive sunt supuse acestui lucru, iPod-urile vechi, de exemplu, nu acceptă această funcționalitate. În schimb, va trebui să accesați piața printr-o altă platformă.
Simbolul pieței în mijloc

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.