De ce telefonul meu spune „Numai apeluri de urgență”?

De ce telefonul meu spune „Numai apeluri de urgență”?

Ecranul telefonului dvs. afișează mesajul „Doar apeluri de urgență” și vă întrebați de ce? În această postare, vom acoperi lucrurile comune care fac ca acest mesaj să se afișeze pe telefonul dvs. și nu vă permit să efectuați apeluri normale.

1. Ți-ai plătit factura?

A trecut ceva timp de când ți-ai plătit operatorul wireless? Dacă da, este posibil ca operatorul dvs. să vă fi dezactivat serviciul. Asigurați-vă că factura dvs. wireless este plătită și că telefonul ar trebui să revină la normal destul de repede.

2. Este cartela SIM amplasată corect?

Dacă cartela SIM nu este introdusă sau nu este așezată corect, este posibil ca telefonul să permită doar apeluri către 911. Asigurați-vă că cartela SIM este introdusă bine în slot. S-ar putea să nu strice să-l scoateți și să-l reașezați.

Cardul SIM este foarte mic. De obicei, este de dimensiunea unei unghii și este situat undeva în apropierea bateriei sau într-un slot care poate fi ejectat pe lateral. Dacă nu știți unde se află cartela SIM pe dispozitiv, căutați documentația pentru dispozitiv.

De asemenea, poate doriți să încercați o altă cartelă SIM în cazul în care este defectă. Ar trebui să puteți obține o cartelă SIM de înlocuire de la operatorul de telefonie mobilă fără taxă.

Notă: Nu toate dispozitivele folosesc o cartelă SIM, dar majoritatea în zilele noastre o folosesc.

3. Ți-ai repornit telefonul?

Dacă nu ați încercat încă să opriți telefonul, faceți-o. Opriți-l și lăsați-l să stea câteva secunde înainte de al porni din nou.

4. Există o întrerupere a serviciului?

Uneori, poate exista o problemă cu rețeaua operatorului de telefonie care va face ca telefonul să nu funcționeze corect. În unele cazuri, telefonul va afișa în mod implicit mesajul „Numai apeluri de urgență”.

5. Primiți un semnal adecvat?

În unele cazuri rare, telefonul dvs. poate afișa mesajul „Numai apeluri de urgență” atunci când nu se poate conecta la un turn wireless din rețea. Permite apeluri de urgență deoarece este conectat la un turn care nu face parte din rețeaua operatorului dvs. wireless.

Poate doriți să verificați dacă telefonul dvs. are o setare care vă permite să efectuați apeluri în timpul „Roaming”. Dacă faceți acest lucru, operatorul de telefonie mobilă poate percepe mai mult pentru apeluri.

6. Ultima soluție – Resetare din fabrică

Dacă ați încercat toate elementele de mai sus și mesajul „Numai apeluri de urgență” apare în continuare, poate doriți să încercați să resetați dispozitivul din fabrică. O resetare din fabrică va șterge toate datele din memoria telefonului. Așadar, asigurați-vă că toate datele sunt făcute de rezervă înainte de a continua cu această opțiune.

Dacă nu ești sigur cum să resetați telefonul la setările din fabrică, căutați documentația pentru dispozitivul dvs. sau efectuați o căutare pe Google pe acest subiect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.