De unde să cumpărați Google Pixel 4a sau Pixel 5

De unde să cumpărați Google Pixel 4a sau Pixel 5

Seria de telefoane mobile Pixel sunt smartphone-uri Android care sunt fabricate de Foxconn din linia de produse Google Pixel, o subsidiară a Google. A existat multă agitație în ultima vreme în legătură cu cele mai mult vorbite despre cele mai recente telefoane Pixel așteptate, Pixel 4a și Pixel 5. Aceste telefoane vor fi succesoare ale Pixel 4 și Pixel 4xl.

Funcții Pixel 4a și Pixel 5

Ambele telefoane au o memorie RAM de 6 GB cu o memorie internă de 64 GB sau 128 GB UFS 2.1. Bateriile lor, pe de altă parte, sunt ușor diferite, Pixel 4 funcționează cu o capacitate a bateriei de 2800 mAh, în timp ce Pixel 4 XL are o capacitate a bateriei de 3700 mAh. Ecranul pentru Pixel 4 este de 5,7 inchi (140 mm) FHD+ 1080p P-OLED la 444 PPI, rezoluție de 2280 × 1080 pixeli (19:9) și ecranul pentru sora lui, Pixel 4 XL este de 6,3 inchi (160 mm) QHD+ 1440p P -OLED la 537 PPI, rezoluție 3040 × 1440 pixeli (19:9).

Probleme cu Pixel 4

Cu toate acestea, a existat o problemă de securitate cu Pixel 4, deoarece funcția de recunoaștere facială funcționa cu ochii închiși. Acest lucru însemna că cineva ți-ar putea deschide telefonul în timp ce tu dormi sau erai inconștient. Google a promis apoi că problema va fi rezolvată în următoarea lansare Pixel, despre care se spunea că va avea loc în lunile următoare. Utilizatorii s-au plâns, de asemenea, de zgomotul de fundal enervant care se producea atunci când se foloseau aplicații terțe pentru a înregistra videoclipuri.

Zvonuri Google Pixel

Lansarea telefonului Pixel 3a anul trecut a fost un succes uriaș, deoarece toată lumea i-a plăcut camera și specificațiile uimitoare și a fost și la un preț puțin mai mic. Motiv pentru care majoritatea utilizatorilor sunt, de asemenea, foarte încântați de următoarele telefoane Pixel despre care se zvonește.

Google urmează să lanseze două telefoane în acest an, unul în mai 2020 și unul în octombrie 2020. Se zvonește că Pixel 4a va fi disponibil în magazine la mijlocul lunii mai 2020 și este de așteptat să ruleze și pe un procesor snapdragon 730. Se spune că telefonul are 6 GB de RAM și are o stocare internă de 64 GB. La fel ca și predecesorii săi, nu este de așteptat să aibă un slot pentru card de memorie. Nici bateria nu va da capul. Bateria este de așteptat să aibă o capacitate de 3080 mAh. Prețul așteptat este între 472 USD și 590 USD. Unele site-uri rulați testul de evaluare comparativă pe telefoane înainte de a fi lansate publicului.

Iată și specificațiile așteptate ale Pixel 5 și de ce majoritatea utilizatorilor au anunțat că îl vor aștepta pe telefonul Pixel 4a. Se spune că telefonul este alimentat de procesorul Snapdragon 765 de la gama medie superioară de la Qualcomm și mai sus. Datorită unor site-uri care evaluează pentru telefoane înainte de a fi lansate, se spune că Pixel 5 are un panou de 5,81 inci, 1080 x 2340, suportând în același timp o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Telefonul va fi, de asemenea, 443ppi pixel-dens.

Telefonul are un buton de amprentă sau un scaner în spate cu un port pentru căști în partea de sus a telefonului cu un port USB-C. Cu toate acestea, arată ca Pixel 3a, ceea ce nu va fi o surpriză, deoarece majoritatea oamenilor l-au iubit. Gama de prețuri pentru Pixel 5 este mai incertă, deoarece dezvoltatorii au fost puțin strânși cu specificațiile, dar utilizatorii au ghicit că nu va depăși 850 de dolari SUA. Dacă sunteți unul dintre cei care așteaptă pe Pixel 5, atunci mai jos este o listă de funcționalități de așteptat. Se așteaptă să aibă încărcare wireless cu Android 10 și lentilă triplă cu o cameră ultra-largă.

Dacă telefoanele se aseamănă cu cele mult căutate acum în 2020, va rula pe un procesor Qualcomm Snapdragon, mai exact Snapdragon 865 de top. Și da, capacitatea 5G va fi susținută de Pixel 5. Google încă nu face parte din partidul 5G, dar sperăm că acesta va fi. Și pentru că ultimele telefoane Google au avut recenzii atât de îngrozitoare chiar și de către fanii Google, are nevoie de următorul pentru a întoarce valul în favoarea lor. Acesta este motivul pentru care ne așteptăm ca bateria să fie mai mare decât capacitatea obișnuită, deoarece cele anterioare au fost prea rapide de epuizat și au frustrat utilizatorii. Ne așteptăm ca Pixel 5 să fie de aproximativ 4000 mah sau mai mult.

De unde puteți cumpăra telefoane Google Pixel 4a și 5

De îndată ce telefoanele sunt lansate, utilizatorii se pot aștepta să fie disponibil pe Ali Express și apoi pe Amazon. Există un magazin în Cuba care pretinde că vinde versiuni de încercare aici. Încă din mai 2020, ne așteptăm ca Pixel 4a să fie disponibil Magazin Google precum și Pixel 5 în octombrie. Cu toate acestea, nimic nu pare foarte sigur, deoarece incertitudinea continuă să înconjoare pandemia corona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.