Depanarea conexiunii difuzoarelor Anker PowerConf

Depanarea conexiunii difuzoarelor Anker PowerConf

Între orele flexibile, fără navetă și rămânerea în pijamale, lucrul de acasă poate fi foarte atrăgător. Dar lucrul de la distanță vine cu propriile provocări, în special cu întâlnirile virtuale nesfârșite și sesiunile de videoconferințe la care trebuie să vă alăturați. A avea dispozitivele potrivite pentru acest lucru vă poate face viața mai puțin stresantă.

Utilizarea difuzorului Anker Power Conference

Există multe dispozitive pe piață care sunt utile pentru gestionarea apelurilor în conferință. Teleconferința și colaborarea online sunt inevitabile, mai ales în cadrul organizațiilor corporative. Unul dintre cele mai utile gadgeturi de deținut este difuzorul Anker Power Conference.

Acesta este un difuzor de înaltă calitate care emite un sunet de calitate. Difuzorul are șase microfoane care sunt sensibile la anularea zgomotului de fundal. Poate capta cu ușurință sunetul din întreaga cameră, limitând în același timp ecourile prin utilizarea tehnologiei inteligente de îmbunătățire a vocii.

Acest dispozitiv are o autonomie bună a bateriei și poate dura aproximativ 24 de ore. Este un dispozitiv uimitor, cu toate acestea, poate fi o provocare dacă te străduiești să-l conectezi.

Depanați problemele de conectare cu difuzorul Anker Power Conference

Difuzorul Anker Power Conference a fost configurat cu Bluetooth 5.0. După ce îl porniți, accesați laptopul sau telefonul și căutați conexiunile Bluetooth din apropiere. De pe dispozitiv, veți vedea difuzorul Anker. Faceți clic pe conectare și veți auzi un sunet de conexiune provenind de la difuzor care confirmă conexiunea.

Dacă nu reușiți să găsiți dispozitivul sub dispozitivele dvs. disponibile, conectați dispozitivul la alimentare și lăsați-l să se încarce pentru un timp, porniți-l din nou, reveniți la laptop sau telefon și căutați dispozitivul disponibil în apropierea dvs.

Conexiune USB

Difuzorul de conferință Anker vine împreună cu un port de alimentare USB-C cu un port USB auxiliar. Cu această conexiune USB, puteți conecta și difuzorul la laptop folosind portul USB. Porniți difuzorul și conectați conexiunea USB la laptop.

Odată ce vă conectați, veți observa că conexiunea apare sub dispozitivele conectate în bara de activități, conexiunea vă va solicita actualizarea sau instalarea driverelor. Acordați acestui proces între trei și cinci minute, dar odată ce unitățile au fost instalate cu succes, veți primi un mesaj că dispozitivul este gata de utilizare.

Actualizați driverele

Dacă driverele nu se actualizează automat, accesați managerul de dispozitive deschizând comanda RUN sau făcând clic pe tasta Windows și R de pe tastatură. Tastați devmgmt.msc și apoi faceți clic pe OK. Derulați în jos pentru Universal Serial Bus Controllers, faceți clic pe pictograma drop-down și veți găsi o listă a dispozitivelor USB conectate.

Pe conexiunea USB Anker, faceți clic dreapta și selectați Actualizare drivere, veți primi o fereastră pop-up care vă va întreba cum doriți să căutați driverele. Selectați Căutare automată în software-ul driver actualizat. Acest lucru va solicita laptopului dvs. să caute driverele de pe computer și pe internet pentru cel mai recent software de driver pentru dispozitivul dvs. Acest proces va dura aproximativ cinci minute pentru a actualiza driverele, iar dispozitivul dumneavoastră va fi gata să se conecteze.

Setari audio

Dacă difuzorul Anker Power Conference este conectat prin USB-C sau Bluetooth și nu vă puteți conecta la aplicația de întâlnire, cum ar fi FaceTime, Skype, Zoom, Webex sau întâlniri Google, faceți clic pe pictograma Setări din aplicația dispozitivului.

Treceți la Setarea audio și asigurați-vă că difuzorul Anker Power Conference a selectat microfonul și difuzorul. Odată ce conexiunea este finalizată, sunteți gata să vă bucurați de apelurile dvs. de conferință cu acest dispozitiv grozav.

Obțineți difuzor Anker Power Conference

Power Conference Speaker a fost evaluat cel mai bun difuzor pentru lucrul de acasă în anul 2020. De asemenea, vă puteți încărca telefonul sau alte dispozitive conectate la difuzorul Anker Power Conference folosind tehnologia Anker PoweIQ.

Acest lucru permite difuzorului să selecteze alte dispozitive utilizând conexiunea USB și este util atunci când participați la un apel conferință folosind telefonul și bateria telefonului este descărcată. Acesta este un dispozitiv foarte util de deținut dacă apelați frecvent la conferințe și cu siguranță vă va economisi timp în ziua de lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.