Depanarea S Pen pentru Samsung Galaxy Note

Depanarea S Pen pentru Samsung Galaxy Note

Stylusul S-pen este una dintre principalele caracteristici ale seriei de telefoane Samsung Galaxy Note. Pe lângă frumusețea sa estetică, S-Pen oferă utilizatorului diverse funcții, cum ar fi controlul precis al intrării, ca să nu mai vorbim de Gestul Air Action pentru a spori caracterul practic al stylusului.

Din păcate, cu cât o tehnologie este mai avansată și mai sofisticată, cu atât mai ușor funcționează defectuos pe undeva.

Dacă întâmpinați vreo problemă cu dispozitivul stilou, nu vă faceți griji. Simțiți-vă liber să încercați una dintre opțiunile de depanare enumerate mai jos. Aceste soluții simple vă pot rezolva problema.

Reporniți dispozitivul

Da, uneori, este singurul lucru de care ai nevoie. Alternativ, puteți încerca și să reporniți dispozitivul în modul Safe. În modul sigur, toate aplicațiile terță parte, dintre care unele pot fi vinovate, sunt dezactivate.

Pentru a intra în modul sigur, închideți mai întâi dispozitivul. Următorul, țineți apăsate butoanele de pornire și de reducere a volumului în același timp pentru a reporni dispozitivul. Dacă este făcut corect, ar trebui să vedeți un text „Mod sigur” în colțul din stânga jos al ecranului.

Încercați să utilizați stiloul în modul sigur. Dacă funcționează corect, atunci una dintre aplicațiile tale cauzează problema. Dezinstalați orice aplicație pe care ați descărcat-o recent, care ar trebui să rezolve problema. Pentru a ieși din modul sigur, glisați în jos pe ecranul de sus pentru a accesa Panoul de notificare. Atingeți notificarea Mod sigur pentru a o dezactiva.

Dacă stiloul dvs. încă nu funcționează, continuați cu lista.

Asigurați-vă că stiloul este conectat efectiv

Stiloul poate fi deconectat de la telefon din orice motiv. Mergi la Setări —> atingeți Caracteristici avansate —> selectați S-Pen —> Telecomanda S-Pen.

Verificați comutatorul basculant. Dacă este „Oprit”, porniți-l.

Scoateți orice husă de protecție și protectoare de ecran

Orice forță magnetică care poate proveni de la carcase de la terți poate induce probleme cu conectarea Galaxy Notei și a stylus-ului. Pe de altă parte, protectoarele de ecran pot avea o suprafață sau o grosime neuniformă care pot afecta sensibilitatea ecranului. Protectorul de ecran murdar/vechi este, de asemenea, o posibilitate de cauză.

Îndepărtați aceste două protecții și testați-vă stiloul injector.

Verificați dacă este disponibilă vreo actualizare de software

Actualizările sunt importante pentru a vă menține dispozitivul în siguranță și pentru a minimiza erorile. Mergi la Setări —> Despre telefon —> Actualizare de software —> atingeți Verifică pentru actualizări. Dacă este disponibilă o actualizare, instalați-o. Pentru a asigura instalarea actualizării, reporniți telefonul după ce se actualizează înainte de a testa din nou S-pen-ul.

Schimbați vârful S-Pen

Dacă descoperiți neconcordanțe în ceea ce privește felul în care pixul dvs. se mișcă, sau mai rău, nu sunt recunoscute atingeri, poate că este timpul să schimbați vârful. De obicei, fiecare achiziție a unui telefon Galaxy Note vine și cu câteva sfaturi de înlocuire, inclusiv instrumentul de îndepărtare. Procedura ar trebui să fie suficient de simplă. În cazul în care doriți să vă asigurați că o faceți corect, aici este ghidul oficial.

Încercați S-Pen-ul dvs. cu un alt dispozitiv compatibil

În acest fel, puteți determina mai bine dacă problema se află în telefon sau în stylus. Dacă puteți, încercați să găsiți un alt dispozitiv compatibil cu Samsung S-Pen. Utilizați S-Pen-ul cu celălalt dispozitiv și invers. Există două posibilități.

  1. Dacă S-Pen-ul dvs. nu funcționează cu un alt dispozitiv, atunci stiloul ar putea fi deteriorat și poate fi necesară o înlocuire.
  2. Cu toate acestea, dacă celălalt S-Pen – cel care vine de la celălalt dispozitiv – nu funcționează cu telefonul dvs., ar putea fi ceva în neregulă cu telefonul dvs.

Dacă problema este telefonul dvs., poate fi luată în considerare și o resetare din fabrică. Inainte de a incerca insa, asigura-te ca tu înapoi toate informațiile importante înainte de a continua cu resetarea din fabrică, deoarece resetarea din fabrică înseamnă că resetați sistemul telefonic la noua sa stare, ștergând toate datele vechi, cu câteva excepții, cum ar fi datele de criptare.

Pentru a face o resetare din fabrică, Navigați de la Setări și du-te la Resetarea datelor din fabrică —> atingeți Resetarea datelor din fabrică din nou —> după ce revizuiți informațiile, atingeți Resetați. Asigurați-vă că ștergeți și toate datele aplicațiilor descărcate selectând Sterge tot.

Vizitați asistența Samsung

Dacă oricare dintre opțiunile de depanare de mai sus nu funcționează, atunci poate fi necesar să încercați asistența Samsung. The Service reparatii Samsung poate remedia defectul de conexiune dintre telefon și senzorii S-Pen.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.