Diferența dintre Samsung S20 și S20 Ultra

Diferența dintre Samsung S20 și S20 Ultra

Fixați-vă centura de siguranță, doamnelor și domnilor, seria de telefoane Samsung Galaxy S20 va fi lansată la începutul lunii martie a acestui an. De data aceasta, există trei modele de serie S din care să alegeți la lansare: S20, S20+ și S20 Ultra. La o privire, toate modelele arată destul de asemănător, deși există un aspect exterior distinctiv aparent, în special dimensiunea.

Aspect

Trio-ul are aproape același aspect. Toate sunt furnizate cu o cantitate minimă de ramă și, de asemenea, camere pentru selfie cu perforare. Cu toate acestea, putem vedea imediat că fiecare model are dimensiuni considerabil diferite de celălalt.

Galaxy S20 are o dimensiune măsurată a ecranului de 6,2 inchi, Galaxy S20+ va avea un ecran de 6,7 inchi, în timp ce Galaxy S20 va avea o dimensiune relativ mare a ecranului smartphone-ului de 6,9 ​​inci.

Performanţă

Performanța de bază pentru toate telefoanele S20 va fi practic aceeași. În funcție de regiunea în care îți vei cumpăra telefonul, vei primi fie Qualcomm Snapdragon 865 — pentru regiunea SUA — sau Samsung Exynos 990 ca chipset, cu propriul procesor și GPU adecvat.

Singurii factori de diferențiere între cei trei sunt memoria RAM și stocarea. RAM S20 și S20+ sunt disponibile în variante de 8 GB sau 12 GB, în timp ce S20 Ultra poate ajunge până la 16 GB. Acestea fiind spuse, diferența de performanță nu va fi vizibilă, deoarece 8 GB de RAM pentru smartphone-uri sunt deja mai mult decât suficienti pentru standardul actual. Pentru stocare, Galaxy S20 va împacheta 128 GB de memorie internă, în timp ce S20+ și S20 Ultra sunt disponibile în 128 GB sau 512 GB.

Toate telefoanele S20 sunt pregătite pentru 5G. Cu toate acestea, puteți alege și modelele mai ieftine doar 4G pentru variantele Galaxy S20 și S20+ (doar Exynos 990). Toate variantele Galaxy S20 Ultra vor veni însă în 5G.

aparat foto

Timp de câțiva ani, Samsung încearcă mereu să impresioneze consumatorii cu camerele telefoanelor.

În acest caz, S20 și S20+ au o configurație aproape identică a camerei, cu o mică diferență. Ambele telefoane vor avea o cameră cu unghi larg de 12 megapixeli, o cameră cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 64 de megapixeli. Galaxy S20+ este echipat cu un senzor Time-of-Flight (ToF) pentru a îmbunătăți modul portret, o caracteristică absentă pentru S20. Cu toate acestea, acest senzor poate prezenta o diferență nesemnificativă pentru utilizarea de zi cu zi – așa cum este cazul camerelor ToF ale altor smartphone-uri până acum. În plus, ambele telefoane au un zoom super-rezoluție de până la 30x.

Galaxy S20 Ultra, în schimb, este la un alt nivel în comparație cu celelalte două. Are o cameră cu unghi larg de 108 megapixeli, o cameră cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli și, de asemenea, o cameră teleobiectivă de 48 de megapixeli. Cea mai notabilă caracteristică a camerei Ultra este că are un zoom super-rezoluție de până la 100x. Ar trebui să se dovedească utilă capturarea obiectelor îndepărtate mai detaliat ca niciodată. Samsung chiar face totul cu camera foto în aceasta.

Nici camerele frontale nu dezamăgește. S20 și S20+ dispun de o cameră frontală de 10 megapixeli, în timp ce S20 ultra are 40 de megapixeli.

Afişa

Toate modelele S20 vor fi furnizate cu un afișaj Quad HD AMOLED (1440p) și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, cu o captură. Nu puteți utiliza rezoluția Quad HD și rata de reîmprospătare de 120 Hz în același timp. Dacă alegeți să setați rata de reîmprospătare la 120 HZ, trebuie să stabiliți rezoluția la Full HD (1080p).

Baterie

În general, dimensiunile bateriilor pentru Galaxy S20s par promițătoare. Trio-ul are o capacitate a bateriei de 4000 mAh pentru S20, 4500 mAh pentru S20+ și o capacitate mare de 5000 mAh pentru S20 Ultra.

Observați că, cu cât telefonul este mai mare, cu atât capacitatea bateriei va fi mai mare. Aceasta servește ca o compensare pentru modul în care afișajul mai mare consumă mai multă putere. În ciuda acestui fapt, ne putem aștepta ca modelele S20 mai scumpe să reziste mai mult în utilizare în comparație cu cele mai ieftine, deoarece diferența de mai puțin de un inch ar trebui să se dovedească neglijabilă.

Preț

MSRP-ul telefoanelor Samsung Galaxy S20 variază de la 999,99 USD la 1599,99 USD, în funcție de variantă. Puteți precomanda telefoanele S20, inclusiv opțiunea de a schimba vechiul telefon Samsung la un preț mai ieftin, vizitând site-ul oficial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.