Eroare Microsoft Office 2010 „Eșec de configurare Click-2-Run”.

Eroare Microsoft Office 2010 „Eșec de configurare Click-2-Run”.

Am versiunea de probă Microsoft Office 2010 instalată pe computer încă de anul trecut. Nu a funcționat de luni de zile, dar de câte ori încerc să dezinstalez programul îmi apare o eroare care spune Eșec de configurare Click-2-Run. Această eroare se întâmplă și când încerc să rulez aplicații precum Outlook sau Word.

Am decis să rezolv în sfârșit această problemă astăzi. Din fericire, am dat peste un instrument de dezinstalare care a curățat complet Office 2010 de pe computer.

Vizita Cum dezinstalez suitele Office 2003, Office 2007 sau Office 2010 dacă nu le pot dezinstala din Panoul de control? și utilizați versiunea „Descărcare” care se potrivește cu versiunea dvs. de Windows și Outlook 2010 (sau versiunea dvs. specifică). Lansați fișierul descărcat și acesta va șterge toate urmele Office de pe computer.

Curățare MS Office

Dacă tot trebuie să utilizați Office 2010 și întâmpinați această problemă când porniți oricare dintre aplicații, rularea acestui utilitar ar trebui să vă permită să reinstalați programul și să vă scăpați de eroarea de eroare a configurației Click-2-Run.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.