Eroare „Nu se poate alătura rețeaua” pe iPhone și iPad

Eroare „Nu se poate alătura rețeaua” pe iPhone și iPad

Când utilizați iPhone, iPad sau iPod Touch Apple, este posibil să primiți o eroare care spune „Nu se poate alătura Nume Reţea” când încercați să vă conectați la o rețea Wi-Fi. Încercați următoarele sugestii pentru a remedia această problemă.

Verificați Setările de securitate

  • Asigurați-vă că setarea de securitate a dispozitivului dvs. se potrivește cu setarea de pe routerul wireless la care vă conectați. (parolă WEP, WEP hex sau ASCII, WPA sau WPA2)

Adăugați manual rețea

  • Este posibil ca routerul fără fir să nu transmită întotdeauna SSID-ul. În acest caz, trebuie să aflați care este SSID-ul și să îl introduceți manual sub „Setări” > “Wifi” > “Alte „.

Verificați setările routerului

  • Setările de securitate de pe router vă pot bloca, cum ar fi filtrarea adresei MAC. Investigați dacă există sau nu aceste tipuri de restricții asupra routerului wireless.

Resetați setările de rețea

  • Dacă toate celelalte nu reușesc, poate fi necesar să resetați setările de rețea pe iPod Touch. Înlăturarea lucrurilor și reluarea uneori poate face minuni. Deschis „Setări” > “General” > “Resetează” și selectați „Resetați setările de rețea„.

Resetați echipamentul de rețea

  • Dacă aveți acces la routerul wireless, încercați să-l resetați. De cele mai multe ori, puteți face acest lucru apăsând un mic buton de pe router sau deconectați-l timp de 10 secunde, apoi reconectați-l.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.