Eroare „Nu se poate șterge folderul: directorul nu este gol” Remediere

Eroare „Nu se poate șterge folderul: directorul nu este gol” Remediere

Există multe probleme pe care le-am întâlnit în timpul lucrului la biroul de asistență al computerului. Una dintre problemele frecvente pe care le-am întâlnit este una care implică ne ștergerea corectă a folderelor. Când apare această problemă, apare un mesaj de eroare care spune „Nu se poate șterge numele fisierului: Directorul nu este gol„.

Această problemă se poate întâmpla în Windows 10, 8 și 7. Problema poate fi de obicei rezolvată cu o scanare Chkdsk. Folosește acești pași.

  1. Selectați Start, introduceți „CHKDSK /F” în caseta Start Search, apoi apăsați pe „introduce„.
    Notă: Dacă folderul pe care încercați să îl ștergeți se află pe o unitate care nu este unitatea dvs. C:, adăugați litera unității la sfârșitul comenzii. Exemplu: CHKDSK /FE:
  2. Dacă ați folosit o literă de unitate în comanda de mai sus, veți primi o solicitare despre demontarea unității. Tip „Y” pentru Da și apăsați „introduce„.
  3. Cel mai probabil, veți primi un mesaj ca următorul:
    Chkdsk nu poate rula deoarece volumul este utilizat de un alt proces. Doriți să programați acest volum pentru a fi verificat data viitoare când sistemul repornește? (Da/Nu)
    Tip „Y” pentru Da și apăsați „introduce” de pe tastatură.prompt Chkdsk
  4. Nimic nu se va întâmpla încă. Va trebui să reporniți computerul pentru a lăsa scanarea să ruleze. Odată ce scanarea este finalizată, încercați să ștergeți folderul. Ar trebui să îl puteți șterge foarte bine pentru că CHKDSK a remediat erorile care îl împiedicau.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.