Evenimente SXSW și lansări de produse în format digital

Evenimente SXSW și lansări de produse în format digital

Ca urmare a focarului de Covid 19, festivalul South by Southwest (SXSW) din acest an a fost anulat. În fiecare an, mii de muzicieni, interpreți, artiști, experți în tehnologie și creatori sosesc pentru a lua parte la această prezentare de arte din Texas. Festivalul urma să participe în martie 2020 și a fost anulat pentru prima dată în istoria sa de 34 de ani. Pe 6 martie 2020, orașul Austin a decis că nu ar fi prea sigur să organizeze festivalul din acest an, având în vedere escaladarea rapidă a situației de coronavirus.

Festivalul South by Southwest (SXSW) a lansat a declarație către presă. Acesta a promis: „Vom continua să muncim din greu pentru a vă aduce evenimentele unice pe care le iubiți. Deși este adevărat că evenimentul nostru din martie 2020 nu se va mai desfășura în modul în care ne-am propus, continuăm să ne străduim să ne atingem scopul – să ajutăm oamenii creativi să-și atingă obiectivele.”

Gama de evenimente și produse lansate

De la anulare, festivalul s-a concentrat pe o serie de momente importante ale participanților. Scopul acestui lucru este de a ne asigura că bogăția de oameni talentați care ar expune în mod normal la festival va fi în continuare promovată și va putea să-și împărtășească abilitățile lumii. Festivalul South by Southwest (SXSW) a promovat și afacerile locale din Austin și le-a încurajat sprijinul.

Evidențierea artiștilor

Puteți urmări o serie de artiști, creatori și vorbitori care ar fi fost la festivalul South by Southwest (SXSW), urmărind festivalul @sxsw pe Twitter, Instagram și Facebook.

Puteți asculta muzică de la artiștii care urmau să apară urmând lista de redare a festivalului South by Southwest (SXSW) Pe SX Stereo. Această listă de redare conține o serie de lansări noi de la artiști interesanți consacrați și în curs de dezvoltare a festivalului South by Southwest (SXSW).

De asemenea, puteți viziona interviuri cu o gamă largă de talente creative prin intermediul Realizator de film în atenție serie. Veți primi un masterclass în regie și veți vedea adânc în mintea unei game de regizori talentați. Noah Hutton discută despre epopeea sa SF, o auzi pe Emma Seligman vorbind despre drama ei de familie „Shiva Baby” și află ce se întâmplă cu oamenii care sunt izolați de Pământ.

Lansări de film

Pe site-ul festivalului South by Southwest (SXSW), aceștia promovează toate filmele realizate de foști participanți la festival care debutează în martie și aprilie. Urmărește remorci aici. Prime Video transmite în prezent în streaming toate filmele festivalului South by Southwest (SXSW) din anii 2015 până în 2019. Urmărește o gamă de talente grozave din ultimii patru ani de filme. Nu aveți nevoie de un abonament Amazon Prime pentru a viziona aceste filme, deoarece orice cont le va putea viziona.

Festivalul South by Southwest (SXSW) tocmai a anunțat că vor lansa toate filmele care urmează să fie proiectate din 2020 și pe Prime Video. Nu aveți nevoie de un abonament Amazon Prime pentru a viziona aceste filme, deoarece orice cont le va putea viziona între 27 aprilie și 6 mai 2020. Din confortul propriei case, puteți simți că participați la acest prestigios festival de film.

Janet Pierson, Director de Film la festivalul South by Southwest a declarat: „SXSW a susținut întotdeauna creatorii care își construiesc propriile căi către succes, adesea cu combinația potrivită de pasiune, viziune și experimentare radicală pentru a-și realiza visele. Nu există o soluție universală, mai ales în aceste vremuri nesigure și știam că această oportunitate ar fi de interes pentru acei cineaști care și-au dorit să fie acum în fața unui public numeros. Credem că oamenii vor fi captivați de această selecție de lucrări interesante care ar fi fost prezentate la evenimentul nostru din 2020.’

Filmele acoperă o gamă largă de categorii, inclusiv episode, scurtmetraje documentare, scurtmetraje narative, lungmetraje documentare și lungmetraje narative și au fost realizate în toată lumea. South by Southwest intenționează să lanseze conținut suplimentar pe toate canalele și fluxurile de festival, așa că continuați să căutați mai multe lansări digitale de produse și evenimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.