Facebook: Cum se schimbă calitatea video

Facebook: Cum se schimbă calitatea video

Facebook are atât de multe setări încât poate fi greu să le țin evidența pe toate. Unul care poate fi util este capacitatea de a restricționa sau de a seta calitatea video la care videoclipurile de pe Facebook sunt redate. Există două setări – HD și SD. Definiție înaltă și standard. Primul este de calitate superioară, în timp ce al doilea folosește mult mai puține date pentru încărcare și redare.

Așadar, pentru utilizatorii cu conexiuni măsurate sau date mobile limitate, s-ar putea să merite să vă asigurați că orice videoclipuri de pe Facebook pe care le redă rulează pe setarea de calitate inferioară.

Pentru a realiza acest lucru, conectați-vă la contul dvs. de Facebook și accesați setările dvs. prin săgeata din colțul din dreapta sus.

SetăriSfat: această opțiune este disponibilă numai pe computere, nu și în versiunea mobilă.

În setările dvs., veți găsi o opțiune pentru Video în partea stângă, în partea de jos. Faceți clic pe el și veți vedea mai multe opțiuni privind videoclipurile de pe Facebook.

Facebook: Cum se schimbă calitatea video
Setari video

Printre acestea se numără și capacitatea de a activa sau dezactiva redarea automată – dacă doriți să o dezactivați și pe aceasta, astfel încât videoclipurile să nu înceapă redarea până când nu le porniți manual, aceasta este oportunitatea perfectă! În caz contrar, utilizați opțiunea drop-down Calitate implicită video și setați-o la opțiunea preferată.

Aveți trei opțiuni – Implicit, numai SD și HD ori de câte ori sunt disponibile. Alegeți opțiunea dorită. Facebook îți salvează setarea automat, așa că asta este tot ce trebuie să faci!

Sfat: nu puteți forța videoclipurile non-HD să fie HD. Depinde în întregime de cât de înaltă calitate a fost fișierul original. Cu alte cuvinte, dacă videoclipurile tale încă nu au o calitate superioară după ce ai setat această opțiune la HD, probabil că videoclipurile încărcate nu au o calitate suficient de înaltă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.