Galaxy Note 9: activați/dezactivați modul sigur

Galaxy Note 9: activați/dezactivați modul sigur

Utilizați modul sigur pe Samsung Galaxy Note 9 pentru a obține acces la sistemul de operare dacă acesta a devenit problematic și nu va porni. Puteți activa sau dezactiva modul sigur cu acești pași.

Începând în modul sigur

  1. Opriți Note 9 ținând apăsat butonul „Putere„, apoi selectând „Oprire„.
  2. Odată ce dispozitivul este complet oprit, porniți-l ținând apăsat butonul „Putere” pentru două secunde.
  3. Când sigla Samsung apare pe ecran, apăsați și mențineți apăsat butonul „Volum scăzutbutonul ”. Continuați să țineți apăsat până când vedeți ecranul de blocare. Cuvintele „Modul sigur” ar trebui să apară în colțul din stânga jos al ecranului dacă ați procedat corect.
    Notă: Butonul de reducere a volumului ar trebui să fie apăsat atunci când doar cuvântul „Samsung” este pe ecran. Acest lucru ar trebui să apară după ecranul „Samsung Galaxy Note 9”.

În acest mod, puteți dezinstala orice aplicație despre care credeți că vă poate cauza probleme, puteți modifica setările sau puteți efectua o resetare completă.


Dezactivarea modului sigur

Pentru a ieși din modul sigur, țineți apăsat butonul „Puterebutonul ” timp de două secunde, apoi selectați „Repornire„.

Dacă dispozitivul este blocat în modul sigur, verificați pentru a vă asigura că „Volum scăzutbutonul ” nu este blocat. Dacă aveți o carcasă, verificați pentru a vă asigura că nu intră în contact cu niciun buton.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.