Galaxy S10e: Cum să găsiți IMEI

Galaxy S10e: Cum să găsiți IMEI

IMEI este un cod unic de identificare care le permite furnizorilor de telefonie să știe ce dispozitiv utilizați. Prescurtare de la International Mobile Equipment Identity, aceste numere pot fi găsite în aproape fiecare telefon.

Chiar și două dispozitive Samsung Galaxy S10e, altfel identice, vor avea coduri IMEI unice – oferindu-l pe al tău furnizorului tău de telefonie, de exemplu, ei pot înregistra dispozitivul ca al tău (în unele cazuri).

De asemenea, este posibil să aveți nevoie de dispozitiv dacă doriți să-l vindeți, deoarece numărul unic spune câteva informații despre telefonul dvs., cum ar fi data de fabricație. Nu vă faceți griji totuși – NU oferă nicio informație personală despre dvs. și nici nu oferă acces la dispozitivul dvs. nimănui!

Iată cum să vă găsiți IMEI:

Mai întâi, trebuie să accesați aplicația Setări. Pentru a face acest lucru, glisați în jos pe ecranul de pornire și apăsați pictograma roată dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide Setări.

Pictograma Setări în tavă (dreapta sus)

Derulați până la capăt la opțiunea Despre telefon și atingeți-o. În partea de sus, veți vedea IMEI-ul dvs. – un număr lung.

Galaxy S10e: Cum să găsiți IMEI
Exemplu de IMEI

Sfat: Dacă telefonul dvs. acceptă mai multe carduri SIM, fiecare slot SIM va avea propriul său IMEI! Dacă trebuie să-ți dai IMEI și ai un model dual SIM, notează ambele numere. În cele mai multe cazuri, va fi identic, cu excepția ultimelor cifre.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.