Galaxy S10e: Cum să răspundeți la apeluri

Galaxy S10e: Cum să răspundeți la apeluri

Poate fi dificil să te obișnuiești cu un telefon nou, mai ales dacă tocmai ai trecut de la o marcă de telefon la alta. A trebui să înveți o experiență complet nouă poate fi descurajantă – mai ales dacă nu ești obișnuit cu smartphone-urile. Din fericire, preluarea unui apel telefonic pe un S10e este destul de ușoară! Iată cum funcționează:

Când primiți un apel, alerta de apel va ocupa întregul ecran dacă telefonul a fost blocat. Dacă nu a fost, veți vedea o fereastră în partea de sus a ecranului, fie cu numărul, fie cu numele persoanei de contact, precum și cu opțiuni pentru a prelua sau a refuza.

Mică fereastră de apel

În partea de sus a ecranului, veți vedea informații despre cine sună, un număr sau un nume dacă aveți contactul salvat. În partea stângă jos a ecranului telefonului va fi un cerc verde cu un simbol al telefonului în el, cu fața în sus într-un unghi. Atingeți și glisați butonul din stânga pentru a răspunde la apel. Pe măsură ce faceți acest lucru, un cerc în fundal va apărea și se va mări. Dacă doriți să refuzați apelul, atingeți și glisați cercul roșu cu simbolul telefonului în jos, în colțul din dreapta jos al alertei de apel.

Sfat: În funcție de tema dvs., culorile și fundalul butoanelor pot fi ușor diferite, dar vor fi întotdeauna în aceeași locație.

Galaxy S10e: Cum să răspundeți la apeluri
Atingeți și glisați pictograma verde a telefonului din stânga jos pentru a accepta apelul
Galaxy S10e: Cum să răspundeți la apeluri
Glisare la jumătatea acceptării unui apel

Odată conectat apelul, veți vedea opțiunile standard de apel care vă vor permite: să adăugați o altă persoană la apel, să puneți apelul în așteptare, să redați sunetul apelului printr-un dispozitiv Bluetooth dacă sunteți conectat la unul, să activați difuzorul modul, dezactivați microfonul și, respectiv, afișați tastatura telefonului. În cele din urmă, odată ce apelul dvs. este finalizat, atingeți pictograma roșie cu telefonul în jos, în centrul de jos al ecranului pentru a închide – sau așteptați ca partenerul dvs. de conversație să facă același lucru.

Galaxy S10e: Cum să răspundeți la apeluri
Atingeți pictograma roșie a telefonului pentru a închide.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.