Galaxy S10e este rezistent la apă?

Galaxy S10e este rezistent la apă?

Da! La fel ca majoritatea smartphone-urilor moderne, Samsung Galaxy S10e a primit un rating de impermeabilitate IP68. Asta înseamnă că, deși nu este 100% impermeabil, așa cum sunt ceasurile de scafandri, de exemplu, poate rezista la o cantitate suficientă de apă.

Dispozitivul poate face fotografii subacvatice, poate supraviețui stropilor accidentale de apă și multe altele. Este proiectat să reziste la scufundare timp de până la 30 de minute și nu mai mult de 1,5 metri adâncime. Mai lung sau mai adânc decât atât, iar dispozitivul poate ajunge cu ușurință compromis de apă.

Sfat: În ciuda gradului de IP68, vă recomandăm să păstrați telefonul departe de apă cât mai mult posibil. A face o fotografie subacvatică este bine, dar cu cât o udați mai puțin, cu atât este mai bine pentru dispozitiv.

Dacă introduceți apă în portul de încărcare, asigurați-vă că îl lăsați să se usuce bine înainte de a încerca să îl conectați și să îl încărcați. Telefonul are o funcție care vă avertizează cu privire la umiditatea potențială în portul de încărcare – deconectați dispozitivul și lăsați-l să se usuce dacă apare alerta!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.