Galaxy S10e: Porniți lanterna

Galaxy S10e: Porniți lanterna

Lanterna este o funcție super utilă a smartphone-ului tău – folosind-o pentru a găsi lucruri pe care le-ai pierdut, pentru a vâna acel țânțar într-o cameră întunecată sau doar pentru a-ți putea citi cartea mai ușor. Desigur, pentru a putea face toate acestea, mai întâi trebuie să știi cum să-l pornești!

Din fericire, acest lucru este incredibil de ușor în telefoanele din seria S10. Pentru a aprinde lanterna de pe telefon, tot ce trebuie să faci este să folosești tava cu pictograme! Glisați în jos vertical din partea de sus a ecranului și o bară mică cu câteva pictograme ar trebui să apară acolo.

Bara de sus trasă complet afară

În cele mai multe cazuri, lanterna va fi chiar acolo, dar dacă ați modificat ordinea simbolurilor, este posibil să nu fie. În acest caz, glisați din nou în jos pentru a extinde și mai mult lista de pictograme vizibile. Lanterna ta va fi undeva printre ele.

Atingeți simbolul și lanterna se va aprinde!

Sfat: De asemenea, puteți controla luminozitatea lanternei – pentru a face acest lucru, trageți complet tava în jos, astfel încât să puteți vedea titlul lanternei și să o atingeți. Acolo, puteți alege între cinci trepte de luminozitate. Rețineți că cea mai mare poate provoca arsuri dacă este ținut prea aproape de piele sau de ochi pentru o perioadă lungă de timp, poate provoca arsuri.

Pentru a opri lanterna, trageți din nou tava în jos sau atingeți notificarea care va apărea în bara de notificări.

Galaxy S10e: Porniți lanterna
Notificare lanterne

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.