Galaxy S10e: Unde sunt stocate notele?

Galaxy S10e: Unde sunt stocate notele?

Înregistrarea unei note vocale este o modalitate excelentă de a salva rapid un gând, un memento sau un moment de inspirație. Utilizarea aplicației Samsung „Voice Recorder” încorporată este destul de ușoară, dar dacă doriți să vă accesați notele vocale într-o altă aplicație sau să le partajați în altă parte, va trebui să știți unde sunt salvate fișierele pe telefon. Așadar, unde înregistrează Voice Recorder de la Samsung de fapt notele audio pe care le înregistrează?

Pentru a accesa fișierele salvate pe telefon, trebuie să deschideți aplicația „Fișierele mele”. Unde se află exact această aplicație, depinde de telefonul dvs. – dacă nu o găsiți, utilizați funcția de căutare din sertarul aplicației.

Odată ce vă aflați în aplicația „Fișierele mele”, atingeți „Stocare internă” pentru a accesa fișierele salvate pe hard diskul încorporat al telefonului.

Atingeți „Stocare internă” în aplicația „Fișierele mele”.

În folderul „Stocare internă”, căutați folderul intitulat „Recorder vocal” și atingeți pentru a-l deschide. Probabil că veți găsi aici o cantitate imensă de foldere, câte unul pentru fiecare aplicație pe care ați instalat-o și multe altele, dar sunt sortate alfabetic, așa că derularea cea mai mare în jos ar trebui să vă aducă la înregistrarea vocală destul de rapid.

Galaxy S10e: Unde sunt stocate notele?
Atingeți folderul „Voice Recorder” din „Stocare internă”.

În dosarul Voice Recorder, veți găsi note vocale înregistrate. Vor avea numele de fișiere pe care le-ați dat când le-ați înregistrat. Atingeți-l pe cel pe care doriți să îl deschideți, să îl folosiți sau să îl distribuiți.

Galaxy S10e: Unde sunt stocate notele?
Notele sunt salvate în „Fișierele mele > Stocare internă > Înregistrare vocală”.

Sfat: Redenumirea notelor vocale pentru a avea un nume semnificativ poate facilita găsirea notă potrivită în viitor. Dacă nu, li se va da un nume în formatul „Voice 001.m4a”. Odată ce ai câteva zeci de ele, te vei strădui să le deosebești!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.