Galaxy S7: Cum să resetați Hard & Soft

Galaxy S7: Cum să resetați Hard & Soft

Dacă întâmpinați probleme cu smartphone-ul Samsung Galaxy S7, poate doriți să aflați cum să efectuați o resetare soft sau hard a dispozitivului.


Resetare soft

Dacă S7 este blocat la un ecran negru sau înghețat unde nu va răspunde la comenzi și doriți doar să forțați dispozitivul să se oprească, parcurgeți acești pași.

 • Apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere” și „Volum scăzut” timp de opt până la douăzeci de secunde și dispozitivul se va opri în cele din urmă.

Procesul de resetare soft nu va șterge datele de pe telefon.


Hard Reset prin meniurile telefonului

Avertisment: Efectuarea acestor pași va șterge datele din memoria telefonului dvs. Orice setări sau date aflate în memoria telefonului vor fi șterse.

Dacă puteți accesa meniurile de pe telefon, puteți utiliza acești pași pentru a efectua o resetare completă.

 1. Din ecranul de pornire, selectați „Aplicații„.
 2. Glisați către ecranul care are „Setări”, apoi selectați-o.
 3. Alegeți „Personal în partea de sus a ecranului.
 4. Selectați „Faceți backup și resetați„.
 5. Atingeți „Resetarea datelor din fabrică„.
 6. Va apărea un avertisment care vă avertizează că datele dvs. vor fi șterse. Dacă sunteți sigur că doriți să continuați cu hard resetarea, atingeți „Resetați dispozitivul„.

Hard Reset de la pornirea dispozitivului

Este furnizată o metodă de resetare hardware în cazul în care telefonul nu pornește corect și nu puteți efectua metoda software.

 1. Opriți S7 complet. Asigurați-vă că toate luminile de notificare sunt stinse înainte de a încerca pasul următor.
 2. Apasa si tine apasat „Creșterea volumului„, apoi apăsați și eliberați „Putere„. Dacă ați făcut totul corect, va apărea sigla Samsung Galaxy și va spune „Pornire de recuperare” în colțul din stânga sus al ecranului.
 3. Folosește „Volum scăzutbutonul ” pentru a comuta selecția la „șterge datele / setările din fabrică„, apoi apăsați „Putere” pentru a face acea selecție.
 4. Folosește „Volum scăzutbutonul ” pentru a comuta selecția la „Da, sterge toate datele utilizatorului„, apoi apăsați „Puterebutonul ”.
 5. Procesul de resetare din fabrică va începe. Poate dura câteva minute. După ce ați terminat, selectați restartati acum opțiunea, iar dispozitivul dvs. va reporni în starea de resetare din fabrică.

Ați finalizat cu succes o resetare hard pe Samsung Galaxy S7.

Această postare se aplică modelelor SM-G930, SM-G935 (Edge) ale smartphone-ului Samsung Galaxy S7.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.