Galaxy Tab S3: activați sau dezactivați modul sigur

Galaxy Tab S3: activați sau dezactivați modul sigur

Porniți Samsung Galaxy Tab S3 în modul sigur dacă doriți să remediați problemele pe care le aveți cu dispozitivul. Modul sigur va porni temporar dispozitivul cu software-ul implicit din fabrică. Acest lucru este util în situațiile în care este posibil să fi instalat o aplicație sau să fi modificat dispozitivul într-un fel care nu vă permite accesul. Modul sigur vă va permite să porniți dispozitivul, apoi să eliminați modificarea ofensătoare.

Activați modul sigur

  1. Opriți tableta.
  2. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Volum scăzut”, apoi apăsați butonul „Putere” până când Galaxy Tab S3 se pornește.
  3. Continuați să țineți apăsat doar butonul „Volum scăzut” până când se încarcă ecranul de pornire. Ar trebui să vezi cuvintele „Modul sigur” apar în colțul din stânga jos al ecranului.

Dezactivați modul sigur

  1. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere” pentru a afișa meniul.
  2. Selectați „Repornire„.

Tableta ar trebui să repornească și să nu mai fie în Safe Mode.

FAQ

De ce tableta mea pornește în modul sigur de fiecare dată?

Verificați pentru a vă asigura că „Volum scăzutbutonul ” nu este blocat. Dacă utilizați o carcasă, asigurați-vă că nu contactează niciun buton.

Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să dezinstalați orice aplicație pe care le-ați instalat pe el, care ar putea cauza o problemă. Ca ultimă soluție, poate doriți să încercați o resetare completă.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.