Galaxy Tab S3: Adăugați sau eliminați widget-uri

Widgeturile sunt lucrul meu preferat în sistemul de operare Android. Îmi place să pot să mă uit pe ecranul meu de pornire și să obțin informații instantanee. Widgeturile implicite din fabrică de pe ecranul de start al Samsung Galaxy Tab S3 nu mi-au fost foarte utile, așa că le-am eliminat și am adăugat altele pe care le-am găsit mai utile. Iată cum se face

Eliminați widget-urile

  1. Atingeți și mențineți apăsat widgetul pe care doriți să îl eliminați timp de aproximativ 2 secunde. Widgetul va crește în dimensiune.
  2. Continuați să țineți apăsat widgetul, apoi trageți-l în jos în coșul de gunoi care apare pe ecran.

Adăugați widgeturi

  1. Ciupiți o zonă goală a ecranului de pornire.
  2. Selectați”Widgeturi„.
  3. Atingeți și mențineți apăsat widgetul pe care doriți să îl adăugați. Ecranul se va comuta acolo unde puteți trage widget-ul într-o poziție de pe ecranul de pornire.

FAQ

Cum șterg elemente din lista de widget-uri din fila „Widget-uri”?

Widgeturile sunt incluse împreună cu aplicațiile instalate pe dispozitiv. Va trebui să dezinstalați aplicațiile care vin cu widget-urile respective pentru a le elimina din fila „Widgets”. Totuși, nu toate aplicațiile pot fi dezinstalate. Prin urmare, nu toate widget-urile pot fi eliminate.

Dacă doriți să eliminați widget-urile din listă fără a dezinstala aplicațiile respective, este posibil să puteți scăpa de widget-ul mutându-l pe cardul SD. Aplicațiile care sunt mutate din memoria dispozitivului pe cardul SD nu vor apărea în lista de widget-uri. Totuși, nu toate aplicațiile pot fi mutate pe cardul SD.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.