Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Când primiți pentru prima dată tableta, primul lucru pe care îl faceți de obicei este să începeți să instalați aplicațiile de care aveți nevoie. Dar ce zici de ecranul tău de pornire și de blocare? Și ei merită să le oferiți propria atingere personală atunci când vine vorba de personalizarea acesteia.

Există diferite moduri în care puteți personaliza ecranul de pornire al tabletei, cum ar fi adăugarea de imagini de fundal, mutarea pictogramelor aplicațiilor sau crearea de foldere, astfel încât aplicațiile dvs. cele mai utilizate să fie grupate. Să vedem ce alte lucruri puteți face pentru ecranul de pornire și blocarea tabletelor dvs.

Cum să grupați aplicațiile în foldere

Când ați pornit tableta pentru prima dată, ați văzut că există deja niște foldere cu diverse aplicații Google în ea. Dar, Cum să grupați aplicațiile pe care le utilizați în mod regulat (de exemplu)?

Apăsați lung pe o aplicație și plasați-l deasupra celeilalte aplicații pe care doriți să o adăugați în dosar. De îndată ce pictograma unei aplicații se află deasupra alteia, noul folder se va deschide afișând doar aceste două aplicații.

Pentru a adăuga mai multe aplicații în dosar, atingeți Adăugați aplicații opțiunea din partea de jos. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aplicația va avea un punct gol în lateral și, pe măsură ce le selectați, va apărea o bifă.

Selectați câte doriți, iar când ați terminat, atingeți butonul din spate sau de acasă pentru a părăsi dosarul.

Cum să modificați dimensiunea grilei ecranului aplicațiilor

Dacă nu sunteți mulțumit de dimensiunea actuală a grilei ecranului aplicațiilor, există o modalitate de a o modifica accesând Setările ecranului de pornire. Apăsați lung pe un spațiu gol de pe afișaj și atingeți setările ecranului de pornire.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Odată ce vă aflați în setările ecranului de pornire, atingeți opțiunea Grila ecranului Aplicații. Există doar două opțiuni din care să alegeți 5 X 5 și 6 X 5. Aceasta înseamnă că vor exista șase sau cinci aplicații pentru fiecare rând.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Alte lucruri pe care le puteți modifica în setările ecranului de pornire

Atâta timp cât sunteți în Setările ecranului de pornire, există și alte modificări pe care le puteți face. De exemplu, puteți modifica aspectul ecranului de pornire.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Veți vedea opțiuni pentru a avea un ecran de aplicații separat disponibil și unde puteți glisa în sus sau în jos pe ecranul de pornire pentru a-l vizualiza. Cu opțiunea Numai ecranul de pornire, veți avea toate aplicațiile pe ecranul de pornire.

Alte caracteristici utile includ:

 • O opțiune pentru a ascunde aplicațiile
 • Afișați un buton pentru a accesa ecranul de aplicații
 • Afișați/ascundeți numerele de pe insignele pictogramelor aplicației
 • Blocați aspectul ecranului de pornire
 • Adăugați aplicații pe ecranul de pornire de îndată ce sunt instalate din Magazinul Play
 • Glisați în jos pentru panoul de notificări

Cum să adăugați/eliminați widget-uri

A avea widget-uri pe ecranul de pornire poate fi foarte util. Pentru a adăuga un widget, apăsați lung pe un spațiu gol de pe ecranul de pornire și alegeți Widgeturi opțiune.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Uitați-vă prin toate opțiunile widget-ului pe care dispozitivul dvs. le oferă și, când ați găsit unul, selectați folderul. De exemplu, să presupunem că doriți să adăugați un widget Gmail. Selectați tipul de widget pe care doriți să îl adăugați și trageți acolo unde doriți să îl plasați pe ecranul de pornire.

Odată ce renunțați la widget, veți vedea cum este selectat și cu puncte de jur împrejur. Trageți punctele în lateral pentru a ajusta dimensiunea widget-ului.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Cum să adăugați o comandă rapidă pentru site-ul web pe ecranul de pornire

Vrei acces mai rapid la site-ul tău preferat? Pașii pot varia în funcție de browserele pe care le utilizați. De exemplu, dacă utilizați Firefox, atingeți cele trei puncte din dreapta sus și atingeți opțiunea Pagina.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Când apare meniul lateral, alegeți opțiunea Add Page Shortcut. Ar trebui să vedeți un mesaj care vă cere să trageți pictograma site-ului acolo unde doriți să o plasați pe ecranul de start. Puteți, de asemenea, să atingeți opțiunea de adăugare.

Pentru Crom utilizatorii, atingeți și cele trei puncte, urmate de opțiunea Adăugați la pagina de pornire. Veți vedea o previzualizare a modului în care va arăta scurtătura, dacă sunteți mulțumit de ceea ce vedeți, apăsați pe butonul Adăugați.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Dacă ești un Operă utilizator, puteți adăuga o comandă rapidă pentru site atingând cele trei puncte și alegând opțiunea Ecran de pornire.

Cum să schimbați fundalul ecranului de pornire

Pentru a schimba imaginea de fundal, apăsați lung pe un spațiu gol de pe ecranul de pornire. Alegeți opțiunea Tapet și vor apărea o serie de imagini de fundal implicite. Veți vedea, de asemenea, orice imagini sau alte imagini de fundal pe care le-ați salvat pe dispozitiv.

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Alegeți imaginea de fundal pe care doriți să-l adăugați și apoi alegeți unde doriți să meargă. Puteți seta imaginea de fundal pe ecranul de pornire, pe ecranul de blocare și pe ecranul de pornire și pe ecranul de blocare.

Cum să adăugați widgeturi faciale pe ecranul dvs. de blocare

Adăugând widgeturi faciale pe ecranul de blocare, puteți obține acces rapid la lucruri precum:

 • Muzică
 • Programul de azi
 • Următoarea alarmă
 • Vreme

Pentru a le activa pe ecranul de blocare, accesați:

 1. Setări
 2. Ecran de blocare

Galaxy Tab SE5: Personalizați ecranul de pornire și de blocare

Atâta timp cât sunteți acolo, puteți, de asemenea, să selectați aplicațiile de deschis din ecranul de blocare, să alegeți un stil de ceas și multe altele.

Concluzie

Toată lumea își personalizează ecranele de pornire după bunul plac. Unii pot adăuga un lansator, în timp ce altora le place să-l păstreze pe cel implicit. Cum vă personalizați ecranul de pornire? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.