Ghid definitiv pentru utilizarea comenzilor rapide în iOS 13

Ghid definitiv pentru utilizarea comenzilor rapide în iOS 13

Comenzile rapide din iOS 13 permit unui utilizator să scrie evenimente care declanșează anumite răspunsuri sau acțiuni pe un iPhone sau iPad. Comenzile rapide sunt o versiune mai rapidă de a finaliza lucrurile cu aplicațiile dvs., cerându-i lui Siri să ruleze o anumită comandă rapidă sau având o anumită setare. Comenzile rapide sunt un lanț de evenimente sau pași folosiți pentru a îndeplini o funcție dorită. Odată ce sunt create, ele sunt stocate în Scurtaturile mele fila în aplicația Comenzi rapide.

Unde îmi găsesc comenzile rapide în iOS 13?

Odată ce lansați aplicația de comenzi rapide, veți vedea trei file în partea de jos. Scurtaturile mele sunt cele pe care le-ați creat deja, Galerie listează exemple de comenzi rapide pe care le puteți utiliza și Automatizare fila vă permite să creați noi comenzi rapide fie pentru dispozitivul dvs. specific, fie pentru toată lumea din gospodăria dvs. Personal Automations este o nouă funcție care poate declanșa abilități folosind scripturi într-un mod mai inovator, cum ar fi mutarea într-o locație nouă, lansarea unei aplicații sau modificarea setărilor. Odată ce începeți să creați automatizări, acestea vor fi listate în această filă. Există mai multe categorii sub Automatizare fila pentru modalități de a declanșa comenzi rapide, inclusiv evenimente, călătorii și setări.

Cum îmi automatizez comenzile rapide în iOS 13?

The Deschide aplicatia capacitatea de scurtătură sub Setări în Automatizari conține numeroase posibilități de comenzi rapide la deschiderea anumitor aplicații. De exemplu, puteți configura o automatizare pentru aplicația Calendar, astfel încât de fiecare dată când o deschideți, data curentă să fie afișată, indiferent de ceea ce ați afișat înainte de a ieși. Pentru a face acest lucru, selectați Deschide aplicatia, apoi alegeți aplicația pentru care doriți să creați o comandă rapidă și apăsați Următorul. Puteți adăuga apoi o acțiune pentru ori de câte ori deschideți aplicația selectată. Există mai multe opțiuni de acțiune din care puteți alege, inclusiv aplicații, favorite, scripting, media, locație, documente, partajare și web. Dacă selectați Aplicații opțiunea, o puteți defalca în funcție de aplicație.

Plecând din exemplul de calendar, puteți selecta aplicația Calendar, care va afișa o listă de acțiuni pentru acea aplicație specificată. Selectați „Afișați în calendar”. Veți fi apoi direcționat către un ecran care indică „Afișați evenimentul în Calendar” cu cuvântul „eveniment” evidențiat în albastru. Când selectați „eveniment”, va apărea un alt meniu derulant cu opțiunea „Data curentă”. Odată ce este selectat, veți vedea acum „Afișați data curentă în calendar”, apoi apăsați următorul. Pentru ca această acțiune să fie declanșată automat, ați dori să schimbați opțiunea de comutare la dezactivat sub Întrebați înainte de a alerga. Acest lucru se va adăuga la lista dvs. de automatizări personale. Aceasta este, în general, o defalcare similară cu fiecare automatizare nouă. Cuvintele evidențiate cu albastru pot fi modificate în funcție de acțiunea pe care doriți să o implementați.

Automatizare avansată în iOS 13

De asemenea, puteți edita automatizările pentru a deveni mai complexe, mergând în interiorul automatizării specifice pe care le-ați creat și selectat Do. În acest fel, puteți adăuga o listă cu alte acțiuni mai avansate la această comandă rapidă, trecând prin acest proces similar și extinzându-se. Fiecare aplicație are propriile opțiuni de meniu unice, deoarece fiecare aplicație servește funcții diferite. De asemenea, puteți testa un anumit script apăsând butonul albastru de redare din colțul din dreapta jos într-o automatizare. Acest lucru vă permite să încercați comanda rapidă și să faceți mici modificări fără a părăsi scriptul în sine.

Dacă sunteți începător în utilizarea comenzilor rapide, poate fi o idee bună să începeți prin a testa unele dintre comenzile rapide care au fost deja create în Galerie. Acestea sunt organizate în categorii precum Featured, Morning Rutine, Stay Healthy etc. Puteți adăuga o comandă rapidă la colecția My Shortcuts selectând comanda rapidă și selectând Adauga scurtatura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.