Google Chrome: dezactivează redarea automată a videoclipurilor

Utilizatorii Google Chrome caută de obicei o modalitate de a dezactiva videoclipurile enervante cu redare automată care se încarcă în browser. S-ar putea să fii surprins că nu mai există o modalitate de a face acest lucru în setările browserului Chrome.

Google a eliminat de fapt opțiunea care dezactivează videoclipurile care se redau automat. Utilizatorii au solicitat ca această caracteristică să fie re-adăugată în browser, deoarece a fost eliminată fără rezultat.

Opțiunea 1 – Instalați un plugin

Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a atenua această problemă pe toate site-urile web este să instalați un plugin. Deși există multe plugin-uri care blochează redarea automată a videoclipurilor, Dezactivați pluginul de redare automată HTML5 pare a fi cel mai eficient și popular.

Opțiunea 2 – Setări specifice site-ului

Unele site-uri web vor oferi o modalitate de a împiedica redarea automată a videoclipurilor într-un panou de setări de pe site-ul lor. Facebook pare să fie cel mai deranjant. Puteți merge la Panoul de setări video și setați „Redare automată a videoclipurilor” la „Off„. Twitter are un similar setare situată pe pagina principală de setări a contului.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.