Google Chrome: Remediați eroarea „Actualizările sunt dezactivate de administrator”.

Google Chrome: Remediați eroarea „Actualizările sunt dezactivate de administrator”.

Deși Google Chrome este una dintre cele mai bune opțiuni de browser, nu este lipsită de defecte și probleme. Una dintre aceste probleme este eroarea „Actualizările sunt dezactivate de administrator”. Este o eroare destul de comună care împiedică utilizatorii să-și actualizeze browserul.

Din fericire, se rezolvă destul de ușor și iată cum:

Deschide o fereastră de browser și privește în colțul din dreapta sus al acesteia. Veți vedea trei puncte. Faceți clic pe ele pentru a vedea un meniu derulant cu câteva opțiuni – apoi, faceți clic pe Setări acolo.

Opțiunile de meniu

Sub Opțiunile avansate, veți vedea Resetare și curățare, în partea de jos. Faceți clic pe opțiune pentru a vedea opțiunile de curățare și resetare a browserului. Curățarea este utilizată pentru a detecta eventual malware sau software dăunător pe computer. Setarea dorită este cealaltă – Restabiliți setările la valorile implicite inițiale.

Google Chrome: Remediați eroarea „Actualizările sunt dezactivate de administrator”.
Opțiuni avansate

Făcând clic pe el, se va deschide o fereastră mai mică. Aici, veți putea să resetați browserul la implicit. Acest lucru va șterge mesajul de eroare, împreună cu alte câteva setări. Pentru a scăpa de eroare, Chrome va șterge mai multe setări personalizate. Printre acestea se numără pagina de pornire (dacă ați setat una), pagina de filă nouă (dacă ați definit una) și modulele cookie. De asemenea, vă va dezactiva extensiile – nu va trebui să le reinstalați, dar va trebui să le reactivați mai târziu.

Sfat: marcajele, istoricul și parolele dvs. nu vor fi șterse. Vă puteți reseta cu ușurință paginile și extensiile după ce ați resetat browserul. Doar mergeți la pagina relevantă din setări și reparați lucrurile după bunul plac!

Google Chrome: Remediați eroarea „Actualizările sunt dezactivate de administrator”.
Opțiuni de resetare

Confirmați că doriți să resetați browserul făcând clic pe Resetare când sunteți gata. Va dura câteva momente pentru a finaliza resetarea înainte de a putea utiliza browserul ca înainte. Veți putea seta lucrurile după preferințele dvs. din nou ȘI puteți actualiza Chrome din nou!

Sfat: puteți ajunge mai rapid la opțiunile de resetare tastând chrome://settings/reset în bara URL a browserului dvs. Veți fi direcționat direct la opțiunea de resetare!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.