Google Docs: Cum se creează carduri flash

Google Docs: Cum se creează carduri flash

Flashcard-urile sunt instrumente fantastice de studiu, la fel ca și omologii lor virtuali. Având în vedere că Google Docs este alternativa gratuită perfectă la instrumentele Office plătite, este de înțeles că ai dori să-l folosești pentru a-ți crea propriile carduri.

Vestea bună este că absolut poți – de fapt, este ușor. Pentru a vă crea propriile carduri fără prea multe probleme, va trebui să utilizați un șablon. Vă recomandăm șablonul Flippity Flashcards pentru aceasta. Îl poți descărca Aici. Faceți clic pe link și apoi pe butonul „Fă o copie” din browser.

Sfat: trebuie să fiți conectat la contul dvs. Google pentru ca acest lucru să funcționeze.

După câteva secunde, un nou document va fi adăugat pe unitate. Va fi umplut cu conținut exemplu și va arăta cam așa:

Un exemplu de conținut șablon

Aici, vă puteți personaliza cardurile. Introduceți informațiile dorite. În secțiunea Side1, introduceți partea din față a cardului dvs., iar în Side2, spatele. Opțiunile de colorare depind în întregime de dvs., așa că puteți folosi oricare dintre exemplele pe care le găsiți în secțiunile implicite.

Odată ce sunteți mulțumit de informațiile pe care le-ați adăugat la cardurile dvs., este timpul să vă publicați documentul! Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Fișier în partea de sus a documentului și selectați „Publicați pe web”. Asigurați-vă că sunt selectate „Documentul întreg” și „Pagină web” și apăsați pe Publicare.

Când ați terminat, sunteți aproape gata să vă folosiți cardurile flash. Treceți la a doua pagină a foii de calcul, etichetată „Obțineți linkul aici”, așa cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus. Acolo, în câmpul A2, veți vedea un link pentru flippity.net. Va fi unic pentru setul de carduri pe care tocmai le-ați făcut. Faceți clic pe el și se va deschide o filă nouă – completați cu cardurile dvs.!

Sfat: Există o mulțime de lucruri pentru care vă puteți folosi cardurile – de la studiul pentru acel examen până la învățarea unei limbi cu totul noi, oportunitățile sunt nesfârșite.

Google Docs: Cum se creează carduri flash
Un flashcard live

Făcând clic pe ele, le va răsturna și le va trece – comenzile din partea de sus vă permit să faceți lucruri precum întoarcerea cărților înapoi, amestecarea lor și așa mai departe. Testează-le pentru a te familiariza mai bine cu cărțile tale terminate!

Bacsis: https://www.flippity.net/ are tot felul de șabloane interesante pe care le puteți folosi cu Google Docs. Faceți clic pe butoanele Șablon și Instrucțiuni din partea de jos a fiecărei casete pentru a obține o copie a șablonului și instrucțiuni despre cum să îl utilizați!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.