Google Foto: Cum se creează un colaj

Google Foto: Cum se creează un colaj

Imaginile de înaltă calitate sunt una dintre marile realizări ale tehnologiei moderne. Indiferent de moment, putem salva o copie aproape perfectă pentru veșnicie dacă vrem – și am trecut de fotografiile vechi simple. Există tot felul de lucruri pe care le poți face cu pozele tale, dar colajele sunt cu siguranță unul dintre cele mai populare.

Spre deosebire de versiunile tradiționale care necesitau hârtie, foarfece, lipici și multă răbdare, colajele virtuale pot fi create cu doar câteva clicuri, chiar în browser.

Dacă doriți să creați un colaj în Google Foto, mai întâi trebuie să accesați photos.google.com.

Sfat: deși acest site este disponibil și pe telefonul dvs. și pe alte dispozitive mobile, este mai bine să utilizați aplicația Pictures pentru el, mai degrabă decât site-ul web.

Conectați-vă la contul dvs. Google și asigurați-vă că imaginile pe care doriți să le utilizați sunt stocate acolo – dacă nu sunt, încărcați-le înainte de a continua. În stânga, veți găsi o opțiune etichetată „Pentru tine”.

Opțiunile Pentru tine și Colaj

Faceți clic pe el și apoi, în partea de sus, selectați Colaj. În continuare, va trebui să alegeți imaginile pe care doriți să le aveți în colajul dvs. Alegeți între 2 și 9 imagini și, când sunteți gata, faceți clic pe linkul Creare din colțul din dreapta sus.

Google Foto: Cum se creează un colaj
Butonul Creare

Google Foto va crea automat un colaj pentru tine și îl va salva și în folderul de stocare a fotografiilor. Puteți adăuga filtre, puteți partaja colajul și multe altele folosind comenzile din colțul din dreapta sus.

Google Foto: Cum se creează un colaj
Exemplu de colaj

Sfat: va aranja fotografiile automat, indiferent de ordinea în care le-ați selectat. Google alege automat ceea ce crede că va fi cel mai bun aranjament pentru fotografiile dvs.!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.