Google Pixel 2: Conectați-vă la PC Windows sau MacOS

Google Pixel 2: Conectați-vă la PC Windows sau MacOS

Aflați cum să vă conectați smartphone-ul Google Pixel 2 la computer și să transferați fișiere între dispozitive urmând acești pași.

Opțiunea 1 – Conexiune fizică prin cablu

 1. Conectați cablul USB la Pixel și la computer. Dacă utilizați un Mac, descărcați și instalați Transfer de fișiere Android.
 2. Glisați în jos zona de notificare de pe Pixel și selectați „USB pentru transfer de fișiere
 3. Selectați „Transferuri de fișiere„.
  Opțiunea de transfer de fișiere 5X
 4. A „Pixel” ar trebui să apară sub File Explorer în Windows. Utilizatorii MacOS pot deschide Android File Transfer. Va exista o opțiune pentru „Stocare internă” unde puteți transfera fișiere între computer și dispozitiv.

Opțiunea 2 – Conexiune Bluetooth

Această opțiune nu este recomandată pentru transferul unei cantități mari de fișiere, deoarece este destul de greoaie. Dar va funcționa pentru câteva fișiere.

Windows

 1. Pe Pixel, deschideți „Setări” > “Bluetooth” și asigurați-vă că este întors în „Pe„, și faceți dispozitivul vizibil/descoperibil.
 2. În Windows, accesați „start„> tastați „Bluetooth” > “Setări Bluetooth„. Selectați Nexus Pixel, apoi Asociați și conectați-vă la el.
 3. Acum puteți transfera fișiere pe dispozitiv. Mergi la „start„> tastați „Bluetooth” > “Asistent de transfer de fișiere Bluetooth” pentru a trimite sau a primi fișiere.

MacOS

 1. Pe Pixel, deschideți „Setări” > “Bluetooth” și asigurați-vă că este întors în „Pe„, și faceți dispozitivul vizibil/descoperibil.
 2. Pe Mac, selectați Meniul Apple, atunci alege „Preferințe de sistem…„.
 3. Selectați „Partajarea„.
 4. Asigura-te ca „Partajare Bluetooth” este bifat.
 5. Reveniți din nou la ecranul Preferințe de sistem și alegeți „Bluetooth„.
 6. Asigura „Bluetooth” este setat sa „Pe„, apoi conectați-vă și asociați-l cu dispozitivul Android.
 7. FĂ una din urmĂtoarele:
  • Pentru a trimite un fișier de pe Android pe Mac, țineți apăsat un fișier pe dispozitivul Android, selectați „Acțiune”, apoi alegeți „Bluetooth„.
  • Pentru a trimite un fișier de pe Mac pe Android, deschideți „Schimb de fișiere Bluetooth” pe Mac, navigați la fișiere, apoi alegeți dispozitivul Android către care doriți să trimiteți fișierele.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.