Google Play: Cum să gestionați cardurile de credit

Google Play: Cum să gestionați cardurile de credit

Aflați cum să gestionați cardurile de credit în Google Play cu acest tutorial.

Pentru a edita metodele de plată în Google Play, urmați acești pași simpli.

trebuie să deschideți aplicația Magazin Google Play pe telefon.

Magazin Google Play

Atingeți butonul Meniu și selectați opțiunea Metode de plată. Aici vedeți metodele de plată actuale, puteți adăuga mai multe sau puteți elimina sau edita și opțiuni.

Google Play: Cum să gestionați cardurile de credit
Optiuni de plata

A adauga:

Pentru a adăuga un card de credit nou sau o altă opțiune de plată, tot ce trebuie să faceți este să atingeți opțiunea relevantă. Pentru a adăuga un card de credit, atingeți opțiunea Adăugați card de credit sau de debit. De asemenea, puteți adăuga și alte forme de plată – de exemplu, PayPal, paysafecard și multe altele. Urmați pașii care vi se oferă pentru a adăuga metoda de plată.

În cazul unui card de credit, va trebui să furnizați numărul cardului, data de expirare și CVV, apoi confirmați că doriți să adăugați cardul în cont.

Pentru a elimina sau edita:

Dacă doriți să eliminați sau să editați o metodă existentă, va trebui să atingeți opțiunea Mai multe setări de plată din partea de jos. Veți fi dus la o fereastră de browser și vi se poate solicita să vă conectați la Google Pay. Veți vedea din nou opțiunile de plată existente.

În partea de jos, veți găsi opțiunea de a elimina o metodă de plată existentă sau de a o edita.

Google Play: Cum să gestionați cardurile de credit
Eliminați sau editați

Atingeți opțiunea Eliminare și confirmați-o pentru a scăpa de o metodă de plată. Pentru a-l edita, atingeți butonul Editați. Veți putea modifica lucruri precum adresa de facturare, numele titularului de cont și puteți corecta orice problemă cu numărul cardului.

Sfat: Dacă doriți să schimbați ceva, trebuie să reconfirmați cu codul CVV – chiar dacă este doar o schimbare a adresei de facturare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.