Google Slides: Cum să ștergeți un singur slide

Google Slides: Cum să ștergeți un singur slide

Google Slides este o alternativă excelentă la Office PowerPoint. Are toate aceleași funcții și este disponibil online pe aproape orice platformă – complet cu posibilitatea de a șterge diapozitive individuale din prezentarea dvs.

Există trei moduri de a șterge un diapozitiv dintr-o prezentare. Toate funcționează atât pentru diapozitive individuale, cât și pentru o selecție a acestora. Pentru a selecta mai multe diapozitive simultan, faceți clic pe una dintre ele, țineți apăsată tasta Ctrl și apoi faceți clic pe celelalte.

  1. Faceți clic dreapta și Ștergeți

Cel mai simplu mod de a șterge un diapozitiv este să faceți clic dreapta pe el. Va apărea un meniu și pe el o opțiune pentru a-l șterge. Este la fel de simplu ca să dai clic pe el pentru a elimina diapozitivul în cauză.

  1. Șterge cheia

Faceți clic pe unul dintre diapozitivele din partea stângă – cel pe care doriți să îl ștergeți. Apoi, apăsați tasta Ștergere de pe tastatură.

Sfat: Aveți grijă să selectați diapozitivul potrivit, deoarece oricare pe care l-ați selectat la momentul respectiv va fi șters!

  1. Ștergeți prin meniu

Dacă doriți să utilizați meniul panglică pentru a șterge un diapozitiv individual, faceți clic pe opțiunea Editare și apoi pe Ștergere. Slide-ul pe care l-ați selectat va fi șters.

Sfat: Dacă doriți să ștergeți întregul fișier, mai degrabă decât doar câteva dintre diapozitive, faceți clic pe opțiunea Fișier din meniul panglică și selectați Mutare în coșul de gunoi. Procedând astfel, întreg fișierul dvs. va fi plasat acolo, deși aveți opțiunea de a-l anula dacă faceți clic accidental pe butonul.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.