Hack-uri recente găsite pe Galaxy S9 și Note 9

Hack-uri recente găsite pe Galaxy S9 și Note 9

Nu totul este perfect în această lume, iar Galaxy S9 și Note 9 fac parte din această lume imperfectă. Recent, aceste dispozitive au fost sparte și rezultatele sunt interesante de văzut. Cu toate acestea, dacă dețineți aceste dispozitive, iată ce trebuie să știți.

Ce telefoane au afectat hackurile Galaxy?

În octombrie anul trecut, au apărut rapoarte care raportau câteva vești proaste cu privire la Galaxy. Nu doar Galaxy S9 și Note 9 au fost afectate, ci și S8, S10, S10e, S10 Plus, S10 5G, Note 10 și Note 10 Plus. Aceasta se referea la problemele de securitate care au fost descoperite ca parte a versiunii de întreținere a securității din octombrie (SMR). Un total de 21 de dispozitive de securitate au fost descoperite în această ediție, cele mai multe dintre acestea referitoare la interfața de utilizator „One”, iar restul privind Android.

Să abordăm vulnerabilitățile critice referitoare la Galaxy S9 și Note 9. Cu aproximativ 30 de milioane de telefoane Galaxy S9 vândute împreună cu 10 milioane de dispozitive Note 9 achiziționate, există o mulțime de clienți vulnerabili. La ce sunt vulnerabili? Există o problemă căreia i s-a dat un nume și este evaluată ca fiind critică. Numele este SVE-2019-15435. Detaliile erau private la momentul respectiv pentru a minimiza riscul la momentul respectiv.

Ce mai știm despre asta? Problema a vizat mecanismul de securitate IMEI. Aceasta se referă la o metodă de a ocoli lista neagră IMEI pentru a preveni revânzarea bunurilor furate prin mijloace nefaste. Desigur, acest lucru îl face mult mai atractiv pentru infractorii care ar vinde cu un număr IMEI curat. Doar arată tuturor cât de departe sunt pregătiți să meargă criminalii pentru a câștiga bani.

Ce face Samsung pentru a-și proteja telefoanele?

Se recomandă tuturor utilizatorilor dispozitivelor să actualizeze cât mai curând posibil. Deși Samsung nu are un record perfect când vine vorba de actualizări, este mult mai bun decât alternativa. Se pare că războiul în curs împotriva hackerilor va continua pentru ceva timp.

Acest lucru arată doar cât de ușor este pentru oamenii de cealaltă parte a războiului. Tot ce trebuie să facă este să cumpere niște programe spion online. Următorul pas este să îl descărcați și să îl instalați pe dispozitivele relevante, cum ar fi Galaxy S9 și Note 9. După aceea, vor fi liberi să pirateze cât de mult doresc, deoarece pot face acest lucru dintr-o locație la distanță și pot elimina cu ușurință probele dacă autoritățile devin suspicioase. Va fi o luptă lungă pentru a-i opri pe acești oameni.

Vestea bună este că hacking-ul a fost transformat într-un fel de sport profesionist, având loc competiții pentru a ajuta companiile să afle cum pot fi sparte dispozitivele lor. Trend Micro a sponsorizat un eveniment în valoare de 325.000 USD. și concurența a meritat, deoarece hackerii au găsit o cale de a intra și a exploatat software-ul în scopuri potențial nefaste.

Samsung a luat, de asemenea, unele decizii greșite în ceea ce privește software-ul pe care îl încarcă pe smartphone-urile Android, care adesea vin cu aplicații implicite care nu pot fi eliminate. Acest software este marcat ca un agent de curățare a stocării în secțiunea Devise Care și acest software este produs de Qihoo 360, care este o companie chineză cu o reputație deosebit de proastă când vine vorba de securitatea software-ului.

Soluția

Deci, probabil, cea mai bună soluție este să acordați timp Samsung să rezolve lucrurile și să le acordați timp să angajeze parteneri care se angajează doar în cele mai bune practici de afaceri ca fiind obligatorii. Ar putea fi un alt caz de „prea mult, prea devreme”, deoarece se străduiește să devină competitivă pe piața tehnologiei și în graba de a ajunge pe piață au uitat să privească cu seriozitate micile detalii. Ca întotdeauna, ar trebui să vă efectuați propria cercetare înainte de a cumpăra orice produs, iar acest lucru este valabil și pentru Galaxy S9 și Note 9.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.