Hard & Soft Reset Droid Turbo

Hard & Soft Reset Droid Turbo

Aflați cum să efectuați o resetare soft sau hard pe smartphone-ul Motorola Droid Turbo utilizând acești pași.

Resetare soft

Efectuați o resetare soft dacă Droid Turbo este înghețat și nu va răspunde la comenzi și doriți să îl opriți forțat. O resetare soft nu va șterge datele de pe dispozitiv.

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere” timp de aproximativ 20 de secunde până când dispozitivul se oprește.

Hard Reset

Notă: Asigurați-vă că ați făcut o copie de rezervă a tuturor datelor înainte de a efectua acești pași. Datele din memoria Droid vor fi șterse, cum ar fi datele aplicației, istoricul apelurilor recente și marcajele.

Opțiunea 1 – De la pornire

  1. Cu Droid Turbo oprit, apăsați și mențineți apăsat butonul „Volum scăzut„, apoi apăsați „Putere” pentru a porni dispozitivul.
  2. Continuați să țineți „Volum scăzut” până când vedeți o opțiune pentru „Mod de recuperare„.
  3. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta selecția la „Mod de recuperare„, apoi apăsați „Putere” pentru a face selecția.
  4. De la „Nicio comandă„, apăsați și mențineți apăsat „Putere„, apoi apăsați și eliberați „Creșterea volumului„.
  5. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta selecția la „șterge datele / setările din fabrică„, apoi apăsați „Putere” pentru a face selecția.
  6. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta selecția la „Da, sterge toate datele utilizatorului„, apoi apăsați „Putere” pentru a face selecția.

Opțiunea 2 – Din meniuri

  • Selectați Glisorul aplicației > „Setări” > “Backup și resetare” > “Resetarea datelor din fabrică” > “Resetați telefonul” > “Șterge totul„.

Procesul de resetare completă va dura câteva minute. Când este finalizat, puteți reporni Droid Turbo și acesta va fi resetat la setările implicite din fabrică, la fel ca atunci când l-ați scos din cutie. Dispozitivul este gata pentru a fi utilizat din nou, vândut unui alt utilizator sau depozitat.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.