Îmbunătățirea vitezei de încărcare la pornire pe iPhone 11

Îmbunătățirea vitezei de încărcare la pornire pe iPhone 11

iPhone-ul tău pare lent? Trebuie să-l încărcați de mai multe ori pe zi? Dacă telefonul dvs. se confruntă cu oricare dintre aceste probleme, telefonul ar putea folosi câteva remedieri simple pentru a-l face mai rapid. Iată 5 moduri rapide și simple de a îmbunătăți viteza și de a vă asigura că iPhone 11 funcționează fără probleme.

1. Eliminați widgeturile inutile

Widgeturile sunt aplicații mici care rulează în fundalul telefonului dvs. Unele dintre ele vin deja activate cu setările din fabrică ale telefonului dvs. Puteți alege și alege care rulează și care nu. Pentru a schimba widget-urile de pe telefon, urmați pașii de mai jos.

 1. Deblocați iPhone-ul.
 2. Glisați de la stânga la dreapta pentru a vă afișa widget-urile.
 3. Derulați în jos în jos și atingeți Editați
 4. Aceasta va afișa un nou ecran cu toate widget-urile active listate. Atingeți butonul roșu minus pentru a elimina orice widget-uri pe care nu le doriți.

2. Dezactivați Actualizarea aplicației

Nu toate aplicațiile trebuie reîmprospătate în mod constant. Puteți dezactiva reîmprospătarea în fundal pentru aplicațiile care nu au nevoie de acest lucru. Aplicațiile care lucrează în mod constant pentru a descărca date și a se actualiza în sine îți vor trage bateria și performanța iPhone-ului tău.

 1. Deschideți aplicația Setări.
 2. Atingeți opțiunea General. Va avea o pictogramă care arată similar cu aplicația Setări.
 3. Va apărea un nou ecran. Atingeți Restricții.
 4. Atingeți Activați restricțiile.
 5. Dacă este prima dată când utilizați restricții, va trebui să alegeți un PIN din 4 cifre. Veți folosi acest PIN pentru a adăuga sau elimina orice restricții în viitor.
 6. Apoi parcurgeți lista aplicațiilor dvs. Glisați butonul în poziția Oprit pentru aplicațiile pe care nu doriți să le reîmprospătați în fundal.
 7. Când trebuie să eliminați restricția unei aplicații, reveniți la acest ecran și glisați butonul din poziția Pornit. Va trebui să introduceți codul PIN pentru a acorda din nou acces aplicației.

Cum să vă schimbați aplicația de e-mail de la Push la Fetch

Setarea implicită pentru aplicația dvs. Mail și pentru alte câteva este Push. Se va uita în mod constant pe web pentru a vedea dacă aveți un e-mail. Puteți schimba acest lucru de la Push la Fetch. Făcând acest lucru, puteți avea telefonul dvs. să arate la fiecare oră, 30 de minute sau 15 minute pentru e-mail în loc de tot timpul.

 1. Deschide setările.
 2. Derulați în jos la Parole și conturi. Apăsați pe asta.
 3. În partea de jos a ecranului va fi Preluare date noi. Apăsați pe asta.
 4. Dacă nu ați dezactivat deja funcția Push pentru toate aplicațiile, faceți-o acum. Va fi în partea de sus a ecranului.
 5. Alegeți aplicațiile pe care doriți să le schimbați în Fetch.
 6. În partea de jos a ecranului vor fi trei opțiuni diferite pentru cât de des sunteți aplicațiile dvs. la Preluare. Atingeți unul dintre acestea.

3. Dezactivați Locația și serviciile de sistem inutile

Funcțiile de localizare pot face telefonul să întârzie cu adevărat la pornire și să epuizeze rapid bateria. Iată cum dezactivați locația și serviciile de sistem pentru aplicațiile care nu trebuie să știe întotdeauna unde vă aflați.

 1. Deschide setările.
 2. Derulați în jos la Confidențialitate.
 3. Atingeți pe Servicii de localizare.
 4. Alegeți ce aplicații doriți să aveți acces la locația dvs. tot timpul.
 5. Derulați în jos până în partea de jos a listei și apăsați pe Servicii de sistem.
 6. Continuați pe Urgență și SOS, găsiți iPhone-ul meu și Partajați locația mea dacă îl utilizați.
 7. Derulați în jos în jos și dezactivați iPhone Analytics.
 8. Dacă mai târziu trebuie să activați unele dintre serviciile pe care le-ați dezactivat, dezactivați-l din nou când ați terminat.

4. Ștergeți Istoricul Safari

După un timp, istoricul tău Safari poate ocupa destul de mult spațiu. Acest lucru vă va epuiza bateria și va face Safari să se încarce încet.

 1. Deschide setările.
 2. Derulați în jos și atingeți Safari.
 3. Derulați în jos până în jos. Atingeți Ștergeți istoricul și datele site-ului.
 4. Dacă nu doriți să vă ștergeți istoricul, închideți toate filele pe care nu aveți nevoie să le deschideți.

5. Verificați dacă există o actualizare iOS

Uneori, Apple poate avea o actualizare de software pentru a remedia erorile sau pentru a vă ajuta iPhone-ul să funcționeze mai bine. Iată cum să cauți aceste actualizări.

 1. Deschide setările.
 2. Atingeți General.
 3. Atingeți Actualizare software.
 4. Dacă aveți o actualizare de software, descărcați-o.

Alte modalități de a îmbunătăți viteza de pornire a iPhone 11

Uneori, iPhone-ul tău rămâne blocat cu ceva pornit și, deși încerci, nu se va închide. Oprirea și repornirea iPhone-ului vă va ajuta să închideți totul. Există tot felul de trucuri pe care le puteți face pentru a vă accelera iPhone-ul și a păstra durata de viață a bateriei. Sfaturile de mai sus ar trebui să vă ajute. Dacă iPhone-ul dvs. încă se confruntă cu probleme cu bateria sau este încă lent, luați în considerare să îl duceți la un profesionist. Amintiți-vă, nu ar trebui să lăsați nicio aplicație deschisă atunci când nu sunt utilizate. Asigurați-vă că le închideți când ați terminat cu ele. Pentru a elibera spațiul de stocare, ștergeți fotografii, videoclipuri, mesaje sau aplicații de pe telefon de care nu aveți cu adevărat nevoie.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.